Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Szoboszlai Dominik: „Megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk! Magyarok!”

2024. június 28. 12:44

Közösségi oldalán posztolt a magyar válogatott csapatkapitánya.

2024. június 28. 12:44
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Instagram-oldalán jelentkezett Szoboszlai Dominik, aki rövid bejegyzésben értékelte a magyar válogatott EB-szereplését. A Liverpool középpályása a következőket írta posztjában:

A cél a továbbjutás volt. Akartuk, küzdöttünk érte és nagyon közel voltunk,

de végül sajnos nem sikerült a legjobb 16. Büszke vagyok a csapatra, mert nem adtuk fel, szó szerint az utolsó percig harcoltunk. Mindenkinek köszönjük az óriási támogatást, hogy mindig mellettünk vagytok! Megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk! Magyarok!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 29. 09:47
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­e­l­­d­ ­­a­ ­s­z­­­e­­x­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
sexykitty-101
2024. június 29. 09:47
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­k­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­z­e­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
grün
2024. június 29. 09:46
az eb előtt ausztriával és belgiummal kellett volna felkészülési meccset játszani, hogy lássák hányadán állnak. így komolyan szembe jött a valóság…
Cross Wire
2024. június 29. 09:14
Há de most komolyan?? Amíg milliárdokat keres ezzel a teljesítménnyel is, akkor mit mondjon? "Elnézést, visszavonulok és csuhépapucsokat fogok készíteni nyugdíjasotthonok lakói számára!" Elbaszott ez a világ, de hát amíg a tömegigények (is) alakítják, amíg a valódi teljesítmények a többség számára láthatatlanok és eleve.. felfoghatatlanok, értelmezhetetlenek, addig a Bogyiszlói félék dorbézolhatnak és röhöghetnek a bambán pislogó gombák képébe..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!