Szoboszlai faképnél hagyta az M4 Sport riporterét (VIDEÓ)

2024. március 08. 10:28

A farsangi beöltözésről kérdezte a játékost az újságíró.

2024. március 08. 10:28

Fotó: Alexander Hassenstein/Getty Images

A Mandiner beszámolt róla, hogy csütörtök este Szoboszlai Dominik gólt szerzett a Sparta Praha-Liverpool Európa Liga-mérkőzésen.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés után az M4 Sport riportere szokatlan kérdéssel találta meg Szoboszlai Dominikot. Az újságíró felidézte, hogy egy kis srác meghívta a Liverpool sztárját az iskolai farsangra. „Te beöltöztél volna?” – hangzott el a kérdés, amire Szoboszlai csak annyit felelt, „ezt inkább nem kommentálom”.

@_x_random.x Szoboszlai Dominik otthagyta az M4 Sport riporterét😂 #szoboszlai #szoboszlaidominik #m4sport #foryou #fy ♬ eredeti hang - Random X

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­­g­ö­s­­­ ­l­á­­­n­­­y­o­k­­ ­v­­­á­r­n­­a­k­­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
hátakkor
2024. március 10. 09:18
Fgtlenül a riportertől meg Szobótól, ha M4Sport lenne apple tv-n fizetősen, nem kéne telekom settopbox nekem.
zsocc44
2024. március 09. 16:02
Kétszer elolvastam, sajnos Szoboszlai is hozza az átlag focista faék egyszerűséget. Csak arról szabad kérdezni, hogy miként lőtte a gólt? A lábával, amiért tartják.
billysparks
2024. március 09. 13:52
Egyszer, jó húsz évvel ezelőtt a Kreator Európa turnéján Görögországban játszottak és szerveztek egy kis médiafelhajtást. Az újságíró feltette az első kérdést, hogy mi a kedvenc kajája. Néz a gitáros csóka, mondja kérdezzél valami mást. Melyik a kedvenc női zsánered. Van még ilyen kérdésed? Hát, milyen színű autókat szeretsz vásárolni. A csóka felállt, köszönés nélkül zsebrevágott kézzel elsétált....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!