Sérülése miatt veszélybe került a világbajnok támadó világrekordja

2024. március 19. 10:42

Antoine Griezmann fájlalja a bokáját, már meg is van a helyettese a keretben.

2024. március 19. 10:42

Fotó: Franck Fife/AFP

***

Szörnyű hír rázta meg a francia labdarúgást: a válogatott világrekordere, a 2017. június 13-a óta minden hivatalos mérkőzésen pályára lépő támadó, Antoine Griezmann bokasérülést szenvedett, így az első hírek szerint kihagyni kényszerül a nemzeti csapat németek, illetve chileiek elleni találkozóját – írja a Reuters.

A világbajnoki arany-és ezüstérmes legenda közel hét éve minden alkalommal szerepet kapott Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, zsinórban 84-szer lépett pályára a gallok mezében.

Az Atlético Madrid 32 éves játékosa Franciaország negyedik legeredményesebb gólszerzője, 127 meccsen 44 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját – ezúttal a római Lazióban futballozó középpályás, Matteo Guendouzi helyettesíti a 23 fős keretben. A 24 éves légiós hétszer szerepelt eddig a francia válogatottban.

A francia válogatott közösségi oldalára feltöltött képek tanúsága szerint,

Griezmann is tagja a Párizstól dél-nyugatra fekvő Clairefontaine-en-Yvelines-i edzőtáborban készülő keretnek,

de jelenleg a rehabilitációját végzi.

Franciaország a soron következő két felkészülési mérkőzésén előbb szombaton Lyonban fogadja Németországot, majd jövő kedden Marseille-ben néz farkasszemet Chile legjobbjaival.

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­­y­­­o­k­ ­­v­á­r­­n­­a­k­­­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
FAdamus
2024. március 19. 12:08
Milyen "gallok meze"? Akkor mi meg az avarok mezében lépünk pályára? Milyen hülyeség ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!