Vasárnapig élt Jürgen Klopp tiltása: Szoboszlai Dominik már ezt is megteheti az Anfielden

2024. február 26. 15:45

Kupagyőztesként immár letett valamit az asztalra.

2024. február 26. 15:45
Liverpool v Chelsea - Premier League - Anfield

Mint arról beszámoltunk, a vasárnapi Liverpool–Chelsea Ligakupa-döntőben egyedi megjelenéssel nyűgözte le rajongóit a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik. Sérülése miatt ugyan nem léphetett pályára, de a lelátón ott szurkolt társainak, akik hosszabbításban gyűrték le a zsinórban hat hazai kupadöntőt elbukó londoniakat.

Ezt is ajánljuk a témában

A lelátón többek között Mohamed Szalah, Trent Alexander-Arnold és Darwin Nunez társaságában tehát kiszurkolta társai sikerét, most már ő is nyert valamit a Vörösök mezében, így megérintheti a liverpooli stadion játékoskijárója fölötti kultikus „This is Anfield” feliratú táblát. Jürgen Klopp korábban kijelentette, csak akkor engedi meg, hogy valaki hozzáérjen az ikonikus felirathoz, ha nyert már valamit a Liverpoollal. Nos, az első trófea már a vitrinben, így Szoboszlai Dominik mostantól megérintheti a legendás táblát!

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Peter Byrne/PA Images via Getty Images

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. február 27. 09:00
Nagyon várom, hogy visszatérjen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!