Szoboszlaiék Prágába, Sallaiék Londonba repülnek – itt vannak az Európa-liga nyolcaddöntőjének párosításai

2024. február 23. 13:34

Pikáns meccsekkel folytatódik a sorozat, megvan, kikkel csaphat majd össze Szoboszlai, illetve Sallai csapata.

2024. február 23. 13:34

Két magyar játékos csapata is érintett volt a pénteki Európa-liga sorsoláson.

Szoboszlai Dominik a Liverpool légiósaként, míg Sallai Roland a Freiburg futballistájaként várta az ellenfeleket a nyolcaddöntőben.

Szoboszlaiék a Sparta Prahát kapták meg, míg a Freiburg a West Ham Uniteddel fog összecsapni

a legjobb nyolc közé kerülésért.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. február 23. 18:54
Itt nem lehet kísérletezni és a magyar edzők nem bíznak ( valahol jogosan) ( az idegenek meg mégy úgy sem és ők a többség) a magyar fiatalokban, a megoldást az azonnali " kész" külföldi futballistákban látják. Ez nyilván tévút, mert ezek a külföldiek is harmadosztályú kutyaütők. ( Viszont van szerződéskötési pénz, visszaosztás, stb. szóval a korrupció magasiskolája). Miért nem bíznak a magyar fiatalokban az edzők? Mert szar az utánpótlás, sógor, koma alapon vannak kinevezve az akadémiák edzői, szakember mutatóban sincs. Drágán termelnek selejtet. Véleményem szerint-ebben a formában- az akadémiák egész egyszerűen zsákutcák. A klasszikus egyesületi utánpótlásképzés több hasznot hozna, de először a bajnokásgot kéne megreformálni. az látható, hogy a válogatott felveszi bárkivel a harcot, mert a fiatalok korán külföldre kerülnek. Itt egyszerűen elsorvadnak a kispadon. Abba már nem megyek bele, hogy milyen merítési forrása van egy Kisvárdának, Mezőkövesdnek, no meg a felcsútnak...
billysparks
2024. február 23. 18:49
Tárkány Álmos 2024. február 23. 18:07 3 cseh csapat is áll még az EL/EKL-ben... Mert egészségesebb alapokon áll a cseh foci, mint a magyar. A bajnoki meccseik ugyanolyan nézhetetlen és unalmas, mint a magyar, de mégis van különbség, . Az ország lélekszáma és gazdasági ereje is hasonló, mint ahogy a válogatottak erőssége is. Sokkal kevesebb pénz van a cseh fociban, mégis sikeresebb a klubfutballjuk. Szerintem ennek az oka a bajnokság lebonyolításában van ( főleg. van más is, de ez a lényeg.) Ott nem 12 csapaz bohóckodik ( három kanyar, ilyen a világon nincs), hanem 16 csapatos a bajnokság. az első 3-4 csapat és az utolsó 23- éles meccseket játszanak, közöttük meg van egy szürke massza.Ezek játsszák az élvezhetetlen meccseket. De! Mivel nem fenyegeti őket a kiesés és a bajnoki cím sem, ezért nyugodtan játszatják a cseh fiatalokat, akikből a tehetségesebbeket elvisznek a nagyok. ( Slavia, sparta, plsen) ebből profitál a cseh foci. Nálunk három vereség és kieső vagy. folyt köv.
Tárkány Álmos
2024. február 23. 18:07
3 cseh csapat is áll még az EL/EKL-ben...
simonpali
2024. február 23. 16:17
Szoboszlai mostantol lehetoleg minel kevesebbet jatsszon. Kell a valogatottba juniusban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!