A Fradi az új Hazafias Népfront

2024. február 26. 18:07

Halálra röhögtem magam azon, hogy a Kubatov meg az Orosz úgy örül a Fradi várható, újabb bajnokságának, mint annak idején a Hazafias Népfront a 98 százalékos választási győzelmének.

2024. február 26. 18:07
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Futball szempontjából jó volt a vasárnap. A csapatom, a legnagyobb kedvencem, Harry Kane két góljával végre nyerni tudott. 
Néztem persze az angol Ligakupa döntőjét is. Szoboszlai nem játszott a Liverpoolban, meg a Havasné kedvence, a Salah se, de a fiatalok, ha nehezen is, győzni tudtak. Valamikor, még az Abramovics-éra legelején, Claudiával a Chelsea-nek drukkoltunk, dehát azok az idők elmúltak. Egyébként mi ketten kezdtük el a Mokkát reggelente, amit már én se nézek, mert Felcsútról, a Puskás FC sajtósa ül a helyemen, aki talán a futballhoz konyít valamit.
Ja, volt egy Újpest-Fradi meccs is, nézni ugyan nem néztem, de a végeredményt tudom. Halálra röhögtem magam azon, hogy a Kubatov meg az Orosz úgy örül a Fradi várható, újabb bajnokságának, mint annak idején a Hazafias Népfront a 98 százalékos választási győzelmének.
A képen: a Fradi két elnöke, Kubatov elvtárs és Orosz elvtárs, valamint a Népfront elnöke, Pozsgay elvtárs.”

Nyitókép:MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2024. február 26. 21:10
Dömsödivel egy szinten. Már nekem kellemetlen
Gullwing
2024. február 26. 20:03
Faszbolsi a Fradi elverte a lila majmokat? 🤣
Pelso j.
2024. február 26. 19:08 Szerkesztve
Tévedsz. A Népfrontban nem voltak nagy pénzek, a Fradiban meg igen. Elég az MVM-ből átcsatornázott közpénzre és a játékosok meg a sok mihaszna bérére gondolni.
tapir32
2024. február 26. 19:06
Az Újpest szar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!