Senki sem számított Szoboszlai edzőjének döbbenetes bejelentésére

2024. január 26. 12:08

„Meg vagyok győződve arról, hogy ezt a döntést kell meghoznom” – fogalmazott Jürgen Klopp.

2024. január 26. 12:08

Jürgen Klopp a szezon végén távozik a Liverpooltól – írja a Liverpool.

„Mindent imádok ebben a klubban, mindent imádok a városban, mindent imádok a szurkolóinkban, imádom a csapatot, imádom a személyzetet. Mindent imádok. De hogy mégis meghoztam ezt a döntést, az azt mutatja, hogy

meg vagyok győződve arról, hogy ezt a döntést kell meghoznom”

– indokolta a döntését.

„A legfontosabb ok az, hogy kifogytam az energiából. Tudom, hogy nem tudom újra és újra megcsinálni a munkát” – fogalmazott a Liverpool edzője.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PAUL ELLIS / AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 26. 18:40
Vajon ki lehet Mohamed Salah edzője?
Tommaso
2024. január 26. 18:38
HA maradt volna, Szoboszlai útja egyenes a világ legjobbjai közé. MOST azonban sok függ az új edző elképzeléseitől. +látjuk.
Royce2.0
2024. január 26. 17:16 Szerkesztve
A cím a normalitás világában: "Jürgen Klopp a szezont követően távozik a Liverpool kispadjáról" , vagy ilyesmi. A zsidókommunista újságíró-imitátornál: "Senki sem számított Szoboszlai edzőjének döbbenetes bejelentésére" Egy köpedelem szar vagy, névtelen elkövető, nem polgári karakter! Te geci!
patópál
2024. január 26. 14:26
A csúcson kell abbahagyni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!