Szoboszlai elárulta: Liverpoolból is a magyar NB II-t nézi (VIDEÓ)

2023. november 03. 11:20

Minden meccsen játszani akarok, akkor is, ha fáradtabb vagyok – jelentette ki a Liverpool magyar középpályása.

2023. november 03. 11:20

A Fodball Youtube-oldalán megjelent exkluzív videóban Szoboszlai Dominik az otthonában mesélt a stábnak a Liverpoolba való beilleszkedéséről, az első közös kajálásról és Mohamed Salah speciális felkészüléséről is.

Korábban volt, hogy betartottam mindent, speciális étrendet folytattam, nem ittam szénsavas üdítőt, de egyszerűen nem éreztem szabadnak magam, nem éreztem, hogy jobb lenne. Sőt, be voltam feszülve, hogy ezt tartanom kell. Most, ha kedvem van csokit enni, akkor eszem egyet.

Ha összehasonlítom az angol bajnokságot a német Bundesligával, elsősorban a döntéshozatali sebességben látom a nagy különbséget. Ott mondjuk négy másodperced van meghozni egy döntést a pályán, a Premier League-ben kettő.

Itt minden mérkőzés élet-halál. Mindenki meg tud verni mindenkit. És ez a jó benne.

– jelentette ki Dominik.

A 23 éves középpályás arról is mesélt, hogy nem szereti hazavinni a munkát, otthon nagyon ritkán néz például meccset.

Az egyik haverom az NB II-ben játszik, az ő meccsét szoktam nézni, de alapvetően nem jellemző. Az ötös baráti társaságunkban csoporthívással szoktuk követni a másik mérkőzéseit.

Már ha nem egy időben vagyunk a pályán – mosolygott a Liverpool magyar 8-asa.

A nyitókép forrása: YouTube

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. november 03. 15:21
Ki az a 13, aki diszlájkolta??? Most nyomtam orron őket, remélem érzik. Hajrá Dominik!
powerage
2023. november 03. 12:56
Tévén nézi az egyszerű emberek meccsét! Mint az egyszerű hétköznapi emberek! Máris sokkal szimpatikusabbá vált számomra ez a kiváló személy megnyerő szerénységével! Ez valami focista, ugye?
Kanmacska
2023. november 03. 12:38
Már hiányoltam a mindennapi szoboszlaizás első darabját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!