Szívszorító videón a Liverpool-sztár elrabolt édesapjának hazatérése

2023. november 10. 08:37

A férfi több mint tíz napot töltött fogságban.

2023. november 10. 08:37
ELN releases father of English Premier League footballer Luis Diaz in Colombia

Megható felvételeket osztottak meg az interneten arról, ahogy Luis Diaz édesapja, Luis Diaz Sr hazatér családjához, több mint tíz nappal azután, hogy elrabolták.

A Liverpool játékosának szüleit október 28-án rabolták el a kolumbiai Los Barrancones területén. A focista édesanyját még aznap, pár órával az elrablás után elengedték, édes apja viszont csak napokkal később, november 9-én szabadult ki.

A férfi hazatéréséről készült felvétel itt tekinthető meg:

@dailymailsport Luis Díaz’s father has FINALLY arrived home safely, after his kidnapping on October 28th ❤️🇨🇴 #luisdiaz #colombia #liverpoolfc #liverpool #lfc #dailymail #fyp ♬ original sound - Daily Mail Sport

Nyitókép: Lismari Machado / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. november 10. 09:11
Gyógyulást: https://vm.tiktok.com/ZGe1ReEV9/ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kormánypárti2
2023. november 10. 09:09
Nem csak a szívem, a seggem is összeszorult, így nem tudok magam alá csinálni a firkászok hatalmas erőlködése ellenére sem.
Tasi János
2023. november 10. 08:50
A VOX alapító politikusát meg egyszerűen fejbe lőtték Spanyolországban! Gondolom ez a hír még szerkesztgetés alatt van... https://www.zerohedge.com/political/right-wing-spanish-politician-miraculously-survives-shot-head-point-blank-range-madrid Gondolom az utóbbi választások után tisztázni akarják tudjukkik, hogy mire számíthat a jobboldal, ha megint be akar tenni a VILÁGKORMÁNY kiépítése programjának...
powerage
2023. november 10. 08:49
Hoppá! Nem láttuk jönni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!