Így gúnyolták ki a lutoni szurkolók Szoboszlait, miután Jürgen Klopp lecserélte

2023. november 06. 10:50

Először fordult elő Premier League-meccsen, hogy lecserélték a magyar válogatott focistát.

2023. november 06. 10:50

A Mandiner beszámolt róla, hogy vasárnap döntetlent játszott a Liverpool a Luton Town otthonában. Először fordult elő a szezonban, hogy Jürgen Klopp lecserélte Szoboszlai Dominikot. A magyar válogatott csapatkapitánya 67 percet töltött a pályán.

A SkySports tudósítása szerint a hazai csapat szurkolói azt skandálták a lecserélt Liverpool-játékosoknak, hogy

micsoda pénzkidobás”.

A sportoldal megjegyzi, Diogo Jota és Szoboszlai Dominik is körülbelül 100 millió fontba került a Liverpoolnak. Hozzáteszik, a Luton 1992 óta 32 millió fontot költött játékosokra.

Forrás: SkySports

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. november 07. 00:47
3-as csere volt, nemcsak őt cserélték. Állítólag előző este túl erős buli volt
reepcze
2023. november 07. 00:33
Mit is mondott Szoboszlai a legutóbbi interjújában? Kb. azt, hogy a PL-ben az a kihívás, hogy ott bárki győzhet bárki más ellen. Hát ez most majdnem megtörtént. Emlékeztek még Nemzetek Ligájára? Ott mi voltunk a totógyilkosok. Az meg nekünk esett jól. Szoboszlai szürke volt? Igen. Talán azért, mert a társak sem találták a helyüket. Azon a meccsen szóba sem jöhetett a múltkori 60 m-es gólpassz. Azt még megkérdezném, Núnezt, meg a többi gólvágót most mennyire ekézik a saját hazájukban? Egyébként pedig pedig Salah-t is cserélte már le Klopp.
pragmatika
2023. november 06. 17:58
Az lenne a furcsa, ha Szobi, mindig a csúcsot nyújtaná. Minden játékossal előfordulhat, hogy vannak szürkébb meccsei. Legközelebb majd jobb lesz megint. (remélem). Bár, most már bele kell venni azt is a számításba, hogy Szobira jobban odafigyelnek az ellenfelek. Igyekeznek elszigetelni a pályán. Na, itt jön a továbbfejlődés nehezebbik része. Reméljük nem lesz ezzel Szobinak gondja.
agenda
2023. november 06. 15:05
Jólesik az irigykedés, ugye? Más stadionban is vannak bunkók a lelátókon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!