Hálószaggató gólt lőtt Szoboszlai – így hangol a következő meccsre a Liverpool (Videó)

2023. november 01. 11:01

Mutatjuk a lövésről készült videót!

2023. november 01. 11:01
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai celebrates after scoring his team second goal during the English League Cup third round football match between Liverpool and Leicester City at Anfield in Liverpool, north west England on September 27, 2023. (Photo by PETER POWELL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

„Szerda este egymás ellen folytatja szereplését az Angol Ligakupában a Premier League két magyar érdekeltségű csapata. A Liverpool Szoboszlai Dominik előző fordulóbeli bombagóljával hangol a Bournemouth elleni mérkőzésre” – szúrta ki a Magyar Nemzet.

„A tét az Angol Ligakupa negyeddöntőjébe jutás”

A fontos meccs kapcsán a lap úgy fogalmaz: „a Vörösök a találkozó esélyesei, de Kerkez Milos csapata is pozitív előjelekkel várja a mérkőzést. Szoboszlai és Kerkez idén már a bajnokságban is farkasszemet nézett egymással, akkor előbbi örülhetett” – idézik fel, hozzátéve, hogy „az előző fordulóban, a másodosztályú Leicester City ellen csereként állt be Szoboszlai, aki aztán alig néhány perccel pályára lépése után megszerezte a vezetést”.

Szoboszlai klubja most a magyar játékos bombagóljával „hangol az újabb Ligakupa-meccsre.”

Mutatjuk az említett gólt:

Nyitókép: PETER POWELL / AFP

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. november 02. 00:23
Hihetetlen! Már nemcsak a hétvégémet aranyozza be Szoboszláj, hanem a szerdámat is. Messi is elbújhat mögötte, mert több, mint 10 centivel alacsonyabb.
Nasi12
2023. november 01. 22:42
Most megy a Fradi Puskás meccs. Húsz éve mondom, hogy a lest simán el kellene törölni. Sokkal érdekesebb lenne a foci. De most a VAR vizsgálatokkal tönkrevágják az egészet.
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2023. november 01. 21:16
Kicsit sok a sporthir az oldalon. Főleg 1 hónappal ezelőtti gólt mutogatni megint....
I feel the earth move under my feet
2023. november 01. 16:58
A prolik Istene.. a sztárgóllövő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!