A neves szaklap beválasztotta Szoboszlait a Premier League októberi álomcsapatába

2023. november 01. 19:20

A harmadik legjobb eredménnyel került be a csapatba a magyar klasszis.

2023. november 01. 19:20
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik

Szoboszlai Dominik klubja mindhárom októberi bajnoki mérkőzését kiváló mutatókkal játszotta végig, így nem meglepő, hogy a WhoScored futballstatisztikai weboldalnál bekerült az októberi álomcsapatba. A Liverpool magyar középpályása egyedül képviseli a csapatát, miközben a Brentford és az Everton kettő, míg a listavezető Tottenham három futballistát delegál a tizenegybe.

Dominik a harmadik legjobb, 7,7-es értékeléssel került be az álomcsapatba!

Csak a Brentford kameruni támadója, Bryan Mbeumo és az Everton szélsője, Dwight McNeil előzte meg, de olyan sztárokat pipált le, mint a dél-koreai Son Heung-Min, az arsenalos Declan Rice vagy Newcastle United válogatott védője, Kieran Trippier.

Ezt is ajánljuk a témában

MTI/EPA/Adam Vaughan

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2023. november 01. 20:33
Kiérdemelte. Megdolgozott érte. Hajrá Domi!
manitowoc
2023. november 01. 20:09
Ideje lenne már, hogy a Mandiner felső sorában, a "Címlap" és a "Hírek" címek közé végre bekerüljön a "Szoboszlai" cím... (:-)))
sersem
2023. november 01. 20:02
Tuggyuk, hogy ez hülyeség, hiszen Havas tanárúr megmondta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!