A kommentelők teljesen kiakadtak Szoboszlaiékon

2023. november 26. 11:21

A rajongók nagy része nem érti mi történik a csapatnál.

2023. november 26. 11:21

„Igazságos, kiegyenlített csata volt a mai. Folytatjuk a munkát!” – írta Szoboszlai Dominik Instagram-oldalán, miután a Liverpool 1-1-es döntetlent ért el a címvédő és listavezető Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati csúcsrangadóján. A Bors szúrta ki, hogy a bejegyzés alatti kommentszekcióban többen is amiatt panaszkodnak, hogy a játékostársak nem használják ki Szoboszlai kivételes képességeit. Egyesek odáig merészednek, hogy azt állították, hogy 

szándékosan nem passzolnak a magyar játékosnak.

„Egyszerűen nem értem, hogy miért nem passzolnak neked! Rengeteg helyzeted van és nem! Nagyon stresszelő! Tökéletes passzaid vannak és Te mégsem kapsz labdát!” – írta egy hozzászóló, aki angolul kérte Szalah-t, adjon labdákat Dominiknak.

Amúgy az ki van adva az öltözőben, hogy ne passzoljanak neked??

– tette fel a kérdést egy másik rajongó. „Szuper voltál. Senki nem futott annyit, mint Te. Védekezel, iszonyú jók a meglátásaid. De valami zavar. Nem kapsz elég labdát. Miért nem passzolnak?!” – írta egy másik kommentelő.

Nyitókép: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 26. 22:19
Itt olvasgatva a hsz-okat, úgy látom, hogy nem sokan sportoltak komolyabb tétért. Legalább egy strandfoci-meccset a strandon egy rekesz sörért. Meg nem dolgoztak közösségben. Olyan munkán, melyben az egyén sikere nagyban múlik a többiek teljesítményén.
urban63
2023. november 26. 21:00
Ezt csak most vették észre?...Mindenki védi a helyét az új gyerektől... a gól gyártást felgyorsította az első vonalban!
akkor ki
2023. november 26. 17:33
Erre a betegségre egy gyógyír van, már írtam. Lőni, tüzelni, durrantani, lőni, lőni!!!! Ő, akinek hasonlóan nagy lökete van, mint Trentnek, miért nem lő???!!! Lőni kell a kutya fáját! Pontosan tud lőni, gyors, szarja már le Darwint meg Oláht, lőjön a kurva életbe! Majd ha Jürgen megkérdi miért nem passzol, hát főnök akkora passz és lősáv tátongott előttem, hogy nem bírtam kihagyni! Ha abból gól lesz, senki nem kérdez semmit! Szobot imádják a szurkolók, a szigeti lányok mert jóképű, sok mezt eladnak, bekerül a legjobb 11-be, az EB selejtező utóbbi körében övé volt a legszebb gól, sokat fizettek érte, a legértékesebbek között van klubszinten, de PL szinten is. Miért csodálkozunk? Az ember gyarló és irigy! Ennyi. Ezért kell önzőbbnek lenni és tüzelni! Munkahelyen is így van ahogy előttem írták, ha sikeres és dolgos vagy, utálni fognak és ahol csak tudnak keresztbe tesznek. Szóval nem a melóba húznak bele, hanem a sikerest teszik tönkre! Klopp látja ezt, jó edző! Változás lesz!
véna
2023. november 26. 16:30
Szoboszlai mára odajuttott ha labdát akar, el kell vennie a saját csapattársától, olykor-olykor Endo passzol neki ha éppen egyszerre vannak a pályán. A pool himnusz se úgy szól neki, hogy sosem hagyunk egyedül, hanem sosem hagyunk labdával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik