A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

A kommentelők teljesen kiakadtak Szoboszlaiékon

2023. november 26. 11:21

A rajongók nagy része nem érti mi történik a csapatnál.

2023. november 26. 11:21

„Igazságos, kiegyenlített csata volt a mai. Folytatjuk a munkát!” – írta Szoboszlai Dominik Instagram-oldalán, miután a Liverpool 1-1-es döntetlent ért el a címvédő és listavezető Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati csúcsrangadóján. A Bors szúrta ki, hogy a bejegyzés alatti kommentszekcióban többen is amiatt panaszkodnak, hogy a játékostársak nem használják ki Szoboszlai kivételes képességeit. Egyesek odáig merészednek, hogy azt állították, hogy 

szándékosan nem passzolnak a magyar játékosnak.

„Egyszerűen nem értem, hogy miért nem passzolnak neked! Rengeteg helyzeted van és nem! Nagyon stresszelő! Tökéletes passzaid vannak és Te mégsem kapsz labdát!” – írta egy hozzászóló, aki angolul kérte Szalah-t, adjon labdákat Dominiknak.

Amúgy az ki van adva az öltözőben, hogy ne passzoljanak neked??

– tette fel a kérdést egy másik rajongó. „Szuper voltál. Senki nem futott annyit, mint Te. Védekezel, iszonyú jók a meglátásaid. De valami zavar. Nem kapsz elég labdát. Miért nem passzolnak?!” – írta egy másik kommentelő.

Nyitókép: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 26. 22:19
Itt olvasgatva a hsz-okat, úgy látom, hogy nem sokan sportoltak komolyabb tétért. Legalább egy strandfoci-meccset a strandon egy rekesz sörért. Meg nem dolgoztak közösségben. Olyan munkán, melyben az egyén sikere nagyban múlik a többiek teljesítményén.
akkor ki
2023. november 26. 17:33
Erre a betegségre egy gyógyír van, már írtam. Lőni, tüzelni, durrantani, lőni, lőni!!!! Ő, akinek hasonlóan nagy lökete van, mint Trentnek, miért nem lő???!!! Lőni kell a kutya fáját! Pontosan tud lőni, gyors, szarja már le Darwint meg Oláht, lőjön a kurva életbe! Majd ha Jürgen megkérdi miért nem passzol, hát főnök akkora passz és lősáv tátongott előttem, hogy nem bírtam kihagyni! Ha abból gól lesz, senki nem kérdez semmit! Szobot imádják a szurkolók, a szigeti lányok mert jóképű, sok mezt eladnak, bekerül a legjobb 11-be, az EB selejtező utóbbi körében övé volt a legszebb gól, sokat fizettek érte, a legértékesebbek között van klubszinten, de PL szinten is. Miért csodálkozunk? Az ember gyarló és irigy! Ennyi. Ezért kell önzőbbnek lenni és tüzelni! Munkahelyen is így van ahogy előttem írták, ha sikeres és dolgos vagy, utálni fognak és ahol csak tudnak keresztbe tesznek. Szóval nem a melóba húznak bele, hanem a sikerest teszik tönkre! Klopp látja ezt, jó edző! Változás lesz!
véna
2023. november 26. 16:30
Szoboszlai mára odajuttott ha labdát akar, el kell vennie a saját csapattársától, olykor-olykor Endo passzol neki ha éppen egyszerre vannak a pályán. A pool himnusz se úgy szól neki, hogy sosem hagyunk egyedül, hanem sosem hagyunk labdával.
zovirax
2023. november 26. 15:46
Egyetértek a felvetettekkel. Eddigi minden meccsét láttam. Ahogyan egyre népszerűbb Szoboszlai úgy közösítik ki a csapattársai. Addig kedvelték amíg az új srác csak a kiszolgálásukkal foglalkozott. Mikor már gólokat is rúgott és még népszerűbb lett, egyértelműen elzárkoznak attól, hogy sikeres legyen. Salah és Főleg Nunez akik feltűnően kerülik, hogy helyzetbe hozzák. Inkább visszapasszolják a labdát minthogy a tizenhatosra befutó gólhelyzetbe kerülő Szoboszlainak adják. És nekem úgy tűnik, hogy ez kezdi megviselni Szoboszlait is. Kezd elmúlni a feltűnően nagy önbizalma és akarása. Egyre jobban kezd görcsössé válni. Jürgen Klopp feladata, hogy ezt időben és megfelelően kezelje. Ha Salah elmegy olajországba talán ez is oldódna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról