Szoboszlai szenzációs: két gólpasszt adott a Liverpoolban, az egyiket kb. 60 méterről (VIDEÓ)

2023. október 29. 16:50

Két eddigi liverpooli gólja mellé a Nottingham ellen két gólpasszt is szerzett a magyar játékos.

2023. október 29. 16:50
null

A Premier League tizedik fordulójában is kezdőként számított Szoboszlai Dominikra Jürgen Klopp! A magyar válogatott középpályása a csurig telt Anfield Roadon futott ki újra a világ legerősebb bajnokságában, a Liverpool színeiben. A tabella negyedik helyén álló – eddig hét győzelem mellett egy vereséget szenvedő, és egyszer döntetlent elérő – Liverpool ellenfele a középmezőny végén elhelyezkedő, szebb napokat is megélt Nottingham Forest volt. A Pool hamar egyértelművé tette, hogy itt nem fog sok babér teremni az észak-angliaiaknak: már az első félidőben két gólos előnnyel mentek be az öltözőbe a csapatok.

A második gólban Szoboszlai is szerepet játszott: Szalahval kényszerítőve sprintelt le az alapvonalig, majd remekül passzolta a labdát az uruguayi Darwin Nunez lábára, akinek fél méterről kellett a kapuba továbbítani a labdát. A Vörösök a második félidőben sem álltak le, a 77. percben 3-0-ra növelték az előnyt – a gólpasszt ezúttal is Szoboszlai adta, most Szalahnak. Nem akárhogy, a fenti videón látszik, hogy ez egy bő 60 méteres labda volt.

Nyitókép: Daniel ROLAND/AFP

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. október 30. 11:28
Kezdik kissé túlhájpolni ezt a kétségkivül tehetséges játékost. Most valóban megy a szekér, de Ő is kerül majd rossz formába, és ahogy a magyarok szokták, azok anyázzák majd leghangosabban, akik most az egekig dicsérik.
Reszelő Aladár
2023. október 30. 09:48
Az a 60 méteres labda egy ballábas volt, mint a kapuralövése is. Szerintem ha ilyen formában tudna Bulgára ellen játszani, akkor kb mindegy hogy kik vannak rajta kívül a pályán. Az odavágón sem tudtak mit kezdeni vele.
ekeke1
2023. október 29. 22:06
Szegény Turner kapus csúnyán mellenyult, no de ahhoz kellett a majd 60 méteres remek indítás is. Szoboszlai másik gólpassza kihagyhatatlan volt,de láttunk már olyat hogy kapufára emelték... És még volt egy remek ballábas lövése sarokra,amit Turner valahogy kicibalt. Összességében a Nottingham le lett focizva,Salah megint gólt rúgott, Szoboszlai megint jól játszott.
hatosagiarastyukpetesejt
2023. október 29. 21:47
A 3. gól videója nem jön be. This media has been disabled in response to a report by the copyright owner. Mindenesetre itt egy hosszabb összefoglaló: https://www.youtube.com/watch?v=AGX-MktXddI 8:15-től van a 3. gól, igaz, a passzt pont nem mutatják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!