Neves brit szaklap: Szoboszlai üstökösként robbant be – az év játékosa is lehet

2023. október 07. 07:25

Azt pedzegetik, hogy Mohamed Salah-t is letaszíthatja a trónjáról.

2023. október 07. 07:25
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Jurgen Klopp, Head Coach of Liverpool hugs Dominik Szoboszlai of Liverpoolduring the Premier League match between Liverpool FC and West Ham United at Anfield on September 24, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Matt McNulty/Getty Images)

A brit GOAL című lap szerint a Premier Leauge-ben legutóbb ötödik helyen záró Liverpool nagyon ígéretesen kezdte az új szezont, és ha fel tudnak állni a Tottenham elleni igazságtalan vereség után, a bajnoki címre is esélyesek lehetnek.

A lap összeszedte, melyik játékos hogyan szerepelt az idén, és ki az, aki eddigi teljesítménye alapján a legesélyesebb az év játékosa címre.

Elképesztő, de eddigi játéka alapján nem is annyira meglepő módon Szoboszlai Dominik van a lista élén, maga mögé utasítva a Liverpool sztárját, Mohamed Salah-t.

Azt írják róla, hogy bár Klopp az elejétől fogva arra kéri a szurkolókat, legyenek türelmesek a magyar játékossal, nincs miért aggódnia, mert Szoboszlai hamar a szurkolók kedvence lett „lövéseivel, passzaival, cseleivel és szereléseivel”.

A Liverpoolban annyi statisztika szerint vezet (sikeres passzok, labdabirtoklás, labdaszerzések száma), hogy méltó a 8-as mezszám viselésére. Ha így folytatja, még többet hallhatjuk majd, hogy Steven Gerrardhoz hasonlítják”

 – dicsérik Szoboszlait.  

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitükép: Matt McNulty/Getty Images

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. október 07. 10:56
Már a kezdetektől feltűnt nekem Szoboszlai kiemelkedő tudása, (úgy értem a Magyar mezőnyből kiemelkedő), de azt csak remélni mertem, hogy a Liverpoolban is megállja a helyét, és nem csak valami huszadrangú cserejátékos lesz. Kellemes meglepetést okozott a teljesítményével. Remélem, hogy ez a formája és ambíciója marad is. Jut eszembe, hogy azért nem ártana, ha ezeknek a kiemelkedő játékosoknak valamiféle biztosítékot nyújtanánk arra az esetre, ha a válogatottban lesérülnek, akkor ne szenvedjenek anyagi hátrányt abból fakadóan, ha a klubcsapatuknál a sérülésük miatt valami hátrány éri őket. Ezzel lehetne biztosítani, hogy a válogatottban se "óvatoskodjanak" ha lehet ezt mondani. (Persze lehet hogy van ilyen konstrukció, csak nem tudok róla ?)
Ne szájalj
2023. október 07. 09:53
Tenyleg elmeny nezni a jatekat, kitartasat, kuzdeni akarasat. Foloslegesnek tartom mashoz hasonlitgatni, o Szoboszlai.
Mich99
2023. október 07. 09:31
az év játékosa is lehet nem semmi!
blanconegro
2023. október 07. 08:40
states-2 Anyád meg kurva, 0-24-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!