„Külön kategóriát képvisel!” – holland világsztár Szoboszlairól

2023. október 22. 15:39

A klub honlapján megjelent cikk szerint a magyar válogatott csapatkapitánya egy olyan zseni, aki tökéletesen beleillik a vörösök játékstílusába.

2023. október 22. 15:39
NÚNEZ, Darwin; SZOBOSZLAI Dominik

Virgil van Dijk, a Liverpool holland csapatkapitánya, az Everton ellen 2:0-ra megnyert rangadó után nyilatkozott a a TNT-nek. A Liverpool hivatalos honlapján idézte a labdarúgót, aki csapattársáról, Szoboszlai Dominikról is elmondta a véleményét:

„Szoboszlai egy külön kategória. Az energiája, a futómennyisége, és az, hogy mindig akarja a labdát, folyamatosan kontrázik... Ez az, amit mi akarunk”

– nyilatkozta van Dijk.

A cikk szerint ez nagy dicséret a csapatkapitánytól, de „nem nagyobb, mint amit Szoboszlai a teljesítménye alapján megérdemel”. A portálon azt is írják: Szoboszlai fizikai képességei és az, ahogyan képes olvasni a játékban, zsenivé teszi őt. Egy olyan zsenivé, akit tökéletesen beleillik abba a játékstílusba, amit Klopp szeret alkalmazni a Liverpoolnál. 

Nyitókép: MTI/AP/Alberto Pezzali

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 23. 08:33
Külön kategóriát képvisel : igen B kategóriás labdakergető. /humor/
Namond
2023. október 23. 07:26
Fiatal sportolók hirtelen halála. Milyen érdekes, hogy maga a Pfizer cég adott ki pénteken, október 13-án egy sajtóközleményt bizonyos mellékhatásokról: Pfizer issued a press release Friday afternoon stating definitively that mRNA covid vaccines “show increased risks” of myocarditis + pericarditis. Highest risk = adolescent males. It’s INEXCUSABLE that 1000s of college kids are STILL forced to get a shot w/these known risks. pic.twitter.com/ZWpKuGuAkP — Kristen Mag (@kristenmag) October 16, 2023 Ez a elsősorban fiatal fiúk veszélyezettségéről szól, akik a készítmény beadása után myokarditisz és perikarditisz szívbetegségeket kaphatnak.
pragmatika
2023. október 22. 19:31
@dekoninck-2 Ja. Csak ! 1. A válogatottunkban sokkal kevesebb jó passzt kap, 2. A válogatottunkban sokszor nem tud kinek jó passzt adni, mert rosszul helyezkednek a társak. Amúgy ettől függetlenül nekem már régen, a válogatott pályafutása elején feltűnt a tehetsége. Látszott hogy sokkal jobban lát a pályán mint a válogatott társai, és pontosabban is passzol. Én Nagy Ádámban láttam még hasonló képességeket. Bár Ádám játéka mostanában kicsit visszaszürkült, de még mindig érezhető, hogy ő is nagyon hasznos játékos. Szóval visszatérve Szobira, egy olyan csapat való neki, ahol egyenrangú partnerekkel tud együttműködni.
rugbista
2023. október 22. 18:38
dekoninck, A válogatottban nem Szalahhal vagy MacAlisterrel focizik együtt. Haaland és Oedegaard talán a világ tetejére röpítette a norvég válogatottat? Mos is kikaptak otthon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!