Eltiltás várhat Szoboszlai csapattársára egy komment miatt

2023. október 02. 13:02

Alexis Mac Allister szerint a játékvezetők elfogultak voltak.

2023. október 02. 13:02

A Liverpool középpályása, Alexis Mac Allister a hírek szerint eltiltásra számíthat, miután az argentin válogatottbeli csapattársa, Cristian Romero posztja alatti kommentjében azt írta, 

a Tottenham „12 emberrel játszott” a hétvégi mérkőzésén

– írta a The Sun. Mac Allister ezzel a kommentjével a játékvezetőket vádolta meg elfogultsággal. Emiatt pedig szankcionálhatják a játékost az FA vezetői.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a Liverpool szombaton ellentmondásos 2-1-es vereséget szenvedett a Tottenhamtől, miután a bírók hibáztak és nem kérték a videóbíró segítségét, így nem adták meg a liverpooli Luis Díaz által lőtt gólt. Jürgen Klopp, a Liverpool edzője a meccs után csapata mindkét piros lapjának jogosságát is vitatta. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: HENRY NICHOLLS / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. október 02. 18:50
Öreg Palóccal egyetértek! 1 - 1 pont járna jogosan. Igen ám csak egy a bibi, ha ezt bevezetnék, nem lenne rend és úgy állnának a klubok sorba a pontokért, mint a perui indiánok a segílyé!
Novicsok-5
2023. október 02. 16:10
Amúgy ez nem a szólásszabadság kérdése. Korábban is súlyos összegekre büntettek játékosokat és edzőket, ha a bírót kritizálták. Olykor eltiltás jár.
Novicsok-5
2023. október 02. 15:56
Az semmi. Nálunk 5 millió forint pénzbüntetés jár, ha valaki kimondja "cigánybűnözés".
Öreg Palóc
2023. október 02. 15:53
Tőlem hozzá értőbbek mondják már meg legyenek szívesek : - Az ÓVÁS ilyenkor nem opció ?! Mondjuk óvni a nem megadott jogos Gólért és akkor máris eleve 2-2 és 1-1 pont mindkét félnek ! Mégsem ez az ordenáré csalás és -3 pont, a Tottenham meg ajándékba kapott +2 -t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!