Csalás miatt kirúgta az MLSZ az egyik munkatársát!

2023. október 06. 14:54

A szövetség közleményt is kiadott az esettel kapcsolatban.

2023. október 06. 14:54
MLSZ-CÍMER

„A Magyar Labdarúgó Szövetség azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól egyik munkatársát, akivel szemben rendőrségi eljárás indult csalás gyanújával.

A szövetség alapelve, hogy minden munkavállalója elfogulatlan és feddhetetlen legyen. Ezen elv kiemelten érvényes az egyesületekkel kapcsolatban álló munkatársakra.

Az eset kapcsán fontos kiemelni, hogy a sportszervezeteknek adott támogatások és egyéb pénzügyi források elosztása szakmai alapon, többlépcsős döntéshozatali folyamatot követően zajlik. Ez garanciát jelent arra, hogy a folyamatba egy-egy személy semmilyen formában ne tudjon tisztességtelen módon beavatkozni, és hogy a támogatási összegek a megfelelő helyekre kerüljenek.”

Ezt is ajánljuk a témában

Az MLSZ nem nevezte meg melyik osztály melyik munkatársáról van szó, a további részletek egyelőre nem nyilvánosak. 

Amint megtudunk további részleteket az üggyel kapcsolatban, frissítjük cikkünket.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2023. október 06. 15:36
"...a sportszervezeteknek adott támogatások és egyéb pénzügyi források elosztása szakmai alapon, többlépcsős döntéshozatali folyamatot követően zajlik." Tehát az illető felső lépcsőfokon csücsülhetett....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!