„Végre valaki, aki jól ejti ki a nevem!” – Szoboszlai megdicsérte az angol kommentátort (VIDEÓ)

2023. szeptember 07. 08:44

A magyar klasszis első Premier League-gólja után nyilatkozott a brit sajtónak.

2023. szeptember 07. 08:44

Szoboszlai Dominik a negyedik magyar játékos, aki gólt szerzett a Premier League-ben. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Liverpool hazai pályán győzte le az Aston Villa csapatát vasárnap. A Vörösök közvetlenül a meccs elején Szoboszlai góljával ragadták magukhoz a vezetést.

A mérkőzés után Dominik az első gólját megszerezve nyilatkozott a helyi sajtónak. A kommentátor „végre” jól ejtette ki a nevét, ezért a magyar klasszis meg is dicsérte.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. szeptember 07. 11:07
Na, mi van trollok, kiborultok egy magyar tehetség napi követésétől?! Fiatal, jó testű, ki tudja magát fejezni nemcsak magyarul és az élvonalban van. Ja, és igen MAGYAR! Értitek? MAGYAR. Lehet hörögni!
anonymtalan2
2023. szeptember 07. 10:58
Hát azért annyira nem: "Szoboszla-áj". ;)
manitowoc
2023. szeptember 07. 10:56
Napi Szoboszlai-mutató a Mandineren TEGNAP végül 4 (négy) Mandiner-cikk volt a mi csodálatos Szoboszlainkról. Sajnálatosan kevés az előző napok 6 (hat), illetve 9 (kilenc) cikkéhez viszonyítva. MA ez a 2. (második) cikk a mi világklasszis Szoboszlainkról, jöjjön a többi, de gyorsan! (:-)))
pulsarito
2023. szeptember 07. 10:46
Amikor egy magyar jó hírünket kelti a világban, akkor az ilyen aljas magyargyűlölők szűkölnek mint a megveszett kutyák! Öröm nézni a vergődéseteket szaralakok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!