Van valami, amit Szoboszlai Dominik most még nem tehet meg a Liverpoolnál – Jürgen Klopp megtiltotta neki

2023. szeptember 25. 21:38

Persze a tiltásnak a közeljövőben vége lehet.

2023. szeptember 25. 21:38
null

„This is Anfield” – olvasható a Liverpool stadionjának játékoskijárójában. A félelmetes hangulatáról elhíresült stadionba a klub legendás skót trénere, Bill Shankly helyeztette ki a táblát, amelyet a vörösök játékosai régi szokás szerint kifele menet rituálisan megérintenek.

A Liverpool német menedzsere, Jürgen Klopp azonban korlátozásokat vezetett be ezt illetően. 

„Megmondtam a játékosaimnak, hogy addig ne érintsék meg a ’This is Anfield’ táblát, amíg nem nyertek valamit. Ez a tisztelet jele. A Borussia Dortmund edzőjeként egyszer megérintettem, és 4-0-ra kikaptunk” – idézi Klopp korábbi gondolatait a SportBible, és nyomán az eurosport.hu. Ezek alapján Szoboszlai Dominik számára még tiltott a legendás felirat megérintése ahogy nem teheti ezt meg a többi nyári igazolás, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch és Wataru Endo, valamit a tavaly télen érkező Stefan Bajcetic, Cody Gakpo páros sem. 

Kérdés, hogy meddig, hiszen Szoboszlaiék vitán felül az idei Európa-liga szezon nagy esélyesei, emellett angl bajnokságban is jól, egy döntetlennel és öt győzelemmel startoltak.

Nyitókép: Stu Forster/Getty Images

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgyfree
2023. szeptember 26. 05:41
Jürgen Klopp megtiltotta neki nem rúghat gólt?
letsgobrandon-2
2023. szeptember 26. 04:53
annyira sem érdekel mint dobrev kánya
KomisszárHU
2023. szeptember 25. 23:46
Még nem szophat bőnyálasan. Csak térdepelhet és a golyókat meg a segglyukakat nyalhatja. Nulla szopás, félnek, hogy fogazhat.
Akitlosz
2023. szeptember 25. 23:39
"Van valami, amit Szoboszlai Dominik most még nem tehet meg a Liverpoolnál – Jürgen Klopp megtiltotta neki" Nem dobhatja fel a talpát csuka nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!