„Csodálatos futballista!” – Szoboszlai megint lenyűgözte a brit lapokat

2023. szeptember 17. 13:16

Nem győzik dicsérni a magyar játékost.

2023. szeptember 17. 13:16

A Wolverhamptonban aratott 3–1-es győzelem után újra a címlapokra került Szoboszlai Dominik a brit sportújságoknál. Az értékelések közül egy kivételével mind pozitív, némi kritikát egyedül éppen a Liverpool honlapjától kapott – írta az Index.

A BBC 7,95-ös osztályzatot adta Szoboszlainak, nála csak Andy Robertson kapott jobbat (8,15). A Eurosport pedig nyolcas osztályzatot adott.

Ezt is ajánljuk a témában

A Goal.com hatosra értékelte a futballista játékát, megjegyezték, habár ingatagan kezdte a mérkőzést, de a játékának minősége egyértelmű, és ő volt a motorja annak, hogy a Liverpool fordítani tudott a második félidőben. A Skysports szintén hatost adott Szoboszlainak.

A legnagyobb dicséretet a thisisanfield.com szurkolói hírportáltól kapta, ők azt írták Szoboszlairól, hogy 

Csodálatos futballista!

A portál hozzátette, szombaton gyengén kezdett, de szünet után meghatározóvá erősödött a középpályán. 

A Liverpool honlapja ugyanakkor csak ötös értékelést adott, azt írták: egészen más arcát mutatta, mint az első négy fordulóban, amihez pedig már hozzászoktunk. Nem tudta megtartani a labdát. Később feljavult, de ő ennél sokkal jobb játékra lesz képes a jövőben.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. szeptember 17. 17:37
napi szoboszlai
zakar zoltán béla
2023. szeptember 17. 14:26
Kevesebb dicséret=több!
Akitlosz
2023. szeptember 17. 14:16
Ha sokáig így megy tovább, akkor még vissza fogom sírni azt a magát megfagyasztó hegymászót. Lerúghatná végre valaki ezt a Szoboszlait! Már csak úgy taktikailag.
Genusnextgen
2023. szeptember 17. 13:47
De vajh miért ment el itthonról migránsnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!