„A Dom megérkezett!”, „az új Gerrard visszatért!” – így lelkesedtek a Liverpool szurkolói, miután Szoboszlai becsűrte a labdát a bal alsóba (VIDEÓ)

2023. szeptember 03. 16:32

Minden Liverpool szurkoló szívét megdobbantotta a gól.

2023. szeptember 03. 16:32
null

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, Szoboszlai a mérkőzés harmadik percében kapásból lőtte a labdát a bal alsóba, ezzel megszerezte az első liverpoolos gólját.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatott megmozdulása nagyon gyorsan elnyerte a Liverpool-rajongók tetszését: 

 

„Ez az a Liverpool, amit én ismertem”

 

 – írta az egyik rajongó a gólról szóló hivatalos Liverpool-poszt alatt. Egy másik leszögezte, „a Dom megérkezett”, míg egy megint másik annak örült, hogy milyen olcsón szerzett a vörös csapat egy kiemelkedő játékost.

 

„Ő a hónap játékosa”

 

 – jelentette ki egy másik szurkoló. Van aki Steven Gerrardhoz hasonlította: „az új Gerrard visszatért”. „Szobo egy fenomenális játékos lesz nálunk, micsoda vétel!” – örömködött egy harmadik.

Magyarok is örültek

„Nagyszerűség a hazámból. Büszke vagyok, micsoda lövés” – írta a gól kapcsán az egyik honfitársunk. Egy másik megjegyezte, „csodálatos volt”.

Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laki1975
2023. szeptember 04. 10:09
Jürgen Klopp a meccs utáni sajtótájékoztatón kitért Szoboszlai teljesítményére is. „Dominik egy igazi gép. Nagyon lehengerlő teljesítményt nyújt már meccsek óta. Taktikai szempontból rendkívül képzett, emellett a piszkos munkát szintén elvégzi. Azt ugyancsak fontos kiemelni, hogy milyen jól lezárja a területeket. A gólja elképesztő volt. És nem szabad elfelejteni, hogy elvileg a gyengébbik lábával lőtt. Újra top produkciót láthattunk tőle” – fogalmazott a Pool menedzsere.
Zolotarjov
2023. szeptember 04. 09:17
Hamar klasszis játékos lesz..
Narancsisten
2023. szeptember 04. 08:04
Orbán odaszólt a Liverpoolnak, hogy Szoboszlai lőjön egy gólt, mert így a putyinszopók figyelmét elterelheti az ország problémáiról!
pesszimista
2023. szeptember 04. 06:09
Szoboszlai kezd ikonná válni, Csak nehogy úgy járjanak vele mint a Tóth Gabival. A térdepeléssel már valami olyasmi kezdődött..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!