Méregdrága órában vigasztalta Macron a csalódott Mbappét

2022. december 19. 19:49

A francia elnök egy olyan Bell & Ross órát viselt a világbajnokság döntőjén, mely kereskedelmi forgalomban nem is kapható.

2022. december 19. 19:49
null

Lakatos Zsolt óraszekértő a TikTok-oldalán próbálta megválaszolni a többek által feltett kérdést: milyen órában volt Emmanuel Macron francia elnök a vasárnap esti katari világbajnokság döntőjén. Lakatos szerint a politikus a harmincéves múltra visszatekintő francia óragyár, a Bell & Ross egyik termékét hordta csuklóján

A látottak alapján a szakértő szerint Macronon a BR V1-92-es típusú óra van, melynek kereskedelmi ára 800 ezer forintnyi euróba kerül. Ugyanakkor Lakatos úgy fogalmazott, hogy az elnök csuklóján lévő eszköz esetében van egy kis trükk, ugyanis ez nem egy hagyományos fajtája a BR V1-92-nek. Állítása szerint a cég szerződésben áll több francia minisztériummal is, számukra egyedi logós órákat készítenek. 

– fogalmazott a szakértő, aki szerint a nem military kiadásnak kétezer euró körül van az ára, ennek a verziónak az ára azonban nem ismert, ugyanis nem nyilvánosak a szerződések.

@beszeljunkorakrol Válasz @nokedliszaggato84 részére Emanuel Macron órája amiben Kylian Mbappét vígasztalta az Argentín-Francia foci világbajnokság után. #órák #karóra #emanuelmacron #kylianmbappe #bellandross #hírességekórái ♬ My Heart Will Go On (Titanic) - Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Nyitókép: Adrian DENNIS / AFP

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik