Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Marco Rossi: Amikor a német kapitány is azzal dicsér, hogy nagyon szervezettek vagyunk, annak komoly presztízse van

2022. szeptember 24. 08:10

A szövetségi kapitány a pénteki győzelemről kijelentette, hogy „ez a magyar futballnak is egy óriási eredmény”.

2022. szeptember 24. 08:10
null

Nem volt felhőtlen a magyar szövetségi kapitány öröme a németek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés 17. percében, a Szalai Ádám gólját követő pillanatokban – derült ki az 1–0-s magyar győzelmet hozó találkozó utáni sajtótájékoztatón.

„Reméltem, hogy Ádám szép emlékeket szerez még búcsúzóul a válogatottnál. Amikor arról beszéltem, hogy ez esetében leginkább egy győztes gól lehetne, nem gondolkoztam azon, melyik ellenféllel szemben kéne megszereznie. Őszintén mondom, annak csak örülni tudok, hogy máris összejött neki, mert

–  fogalmazott Marco Rossi, a magyar csapat szövetségi kapitánya a sajtótájékoztatón.

„Ez a magyar futballnak is egy óriási eredmény”

Majd azzal folytatta, hogy a pénteki meccs is megmutatta, „micsoda nívót képviselnek a riválisaink. Nem is fér bele nagy ünneplés, holnap már készülnünk kell tovább” – utalt ezzel Rossi a hétfői olaszok elleni mérkőzésre.

„A legfontosabb az, hogy ma (pénteken) valami olyat tettünk, amit fél évvel ezelőtt még senki nem várt volna tőlünk Magyarországon: kiharcoltuk a bennmaradást a Nemzetek Ligája elitjében. Matematikailag sem lehetünk már másodiknál rosszabbak – ez pedig személy szerint nekem és a magyar futballnak is egy óriási eredmény” – hangoztatta a sajtó képviselői előtt Rossi.

„Amikor a német kapitány is azzal dicsér, hogy nagyon szervezettek vagyunk, annak komoly presztízse van”

Ezután Hans Flick, német szövetségi kapitányt idézte, aki arról beszélt, hogy a magyar válogatott ellen játszani „óriási kihívás, mert nagyon kemény meló, hogy megtalálják a helyeket, hol tudnak rajtunk áttörni.

– húzta alá Marco Rossi.

Nyitóképen Marco Rossi, a magyar és Hansi Flick, a német válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés előtt a lipcsei Red Bull Arenában. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MMisu
2022. szeptember 24. 14:46
Ezt nálunk Pöstön úgy hívják: CUMI!
kafabatka
2022. szeptember 24. 13:15
Príma,osztályon felüli emlékezetes gól a Szalaié! A csapat meg erőn felül teljesített. Mi a manót csinálhat Rossi mester,hogy ilyen szervezett a csapat? Ez igen,gratulálok! Ja,és a szurkolók is kitettek magukért a szurkolásuk mellett az önfegyelmük miatt is gratula!
makapaka2
2022. szeptember 24. 13:04
Óriási gratuláció!
motoman
2022. szeptember 24. 12:52
Zavartan félrenéz Hansi, ez nagyon kínos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!