Idén ünnepli 10. születésnapját az Élménypláza (X)

2024. augusztus 12. 10:23

2024. augusztus 12. 10:23
null

Hogyan lehet a legjobbat ajándékozni a szeretteinknek? Gyakran okoz fejtörést az ideális ajándék kiválasztása, legyen szó közeli vagy távolabbi rokonról, barátról, esetleg kollégáról. Válogathatunk ezernyi tárgyi ajándék közül, de a legnagyobb meglepetést mégis az élmények adhatják. Az Élménypláza csapata is ezzel a gondolattal indította el vállalkozását 10 évvel ezelőtt, és mindezt be is bizonyította az évek során. 

10 év, ami szinte mindent megváltoztatott

Az Élménypláza elmúlt tíz éve a bizonyíték arra, hogy egy álomból valóban lehet valóság. Az alig több, mint egy évtizede megszületett gondolatból ma már mindenki számára ismert vállalkozássá nőtte ki magát. 2013-ban született meg a döntés, miszerint elindul az elmenyplaza.hu. Persze ekkor még senki sem sejtette, mekkora sikere lesz, hiszen az élményajándékok csak ekkor kezdtek bekerülni a köztudatba. Nehéz volt megjósolni, hogy hová fejlődheti ki magát az akkor még gyerekcipőben járó cég.

Az eltelt idő azonban őket igazolja, igazi trenddé nőtte ki magát, és ma már sokkal inkább gondolkodunk automatikusan egy gasztronómiai vagy egy wellness-élményben, mint egy újabb golyóstoll vagy sál megvásárlásában. Erről tanúskodik a több mint százezer vásárló is, akik az évek során megfordultak az élményekkel teli oldalon. Valamint az igény a testvérbrand megalkotásához, ugyanis 5 évvel az Élménypláza megszületése után a kistestvére, az Élményvezetés is elindult, ahol a vezetés szerelmesei élhetik ki magukat.

Egy élményajándékkal bárkit levehetünk a lábáról

Egy ajándék célja, hogy örömet szerezzünk a másiknak, ami nem a csillogó csomagoláson vagy a magas árkategórián múlik. Sokkal fontosabb, hogy az ajándék kifejezze a törődésünket, a szeretetünket, illetve rámutasson arra, hogy milyen jól ismerjük a másikat. Ebben egy gravírozott toll vagy egy tusfürdő csomag is segítségünkre lehet, bár némileg megkérdőjelezhető mindezek személyessége. Egy élményajándék viszont hivatott mindezt teljesíteni, ugyanis tényleg olyan időtöltéssel lephetjük meg a másikat miközben jól érzi magát és örök élményt kaphat vele, ahelyett, hogy egy újabb porfogót helyezne a polcra.

Amiért megéri az Élménypláza kínálatából válogatni

Az Élménypláza kínálata azon túl, hogy folyamatosan bővül, kizárólag olyan szolgáltatókkal dolgozik együtt, akik hosszútávon gondolkodnak, ezzel is garantálva a tökéletes élményt. Már 10 éve állnak az élmények szolgálatában, folyamatosan bizonyítva, hogy megéri hozzájuk fordulni az ideális meglepetés érdekében kortól, nemtől és minden más paramétertől függetlenül. 

Kicsiknek és nagyoknak is terem babér

Valóban nem túlzás azt mondani, hogy a az Élménypláza kínálatában mindenkinek találhatunk megfelelő ajándékot. A gyerekek elveszhetnek a virtuális valóságban egy VR vidámparkban, a nyugodtabb lurkók pedig akár egy cica simogatásra is benevezhetnek a Cat Múzeumban. Családként megcélozhatjuk bármelyik szabadulószobát, de egy kellemes hőlégballonozás sem utolsó a tökéletes időtöltéshez. Ha romantikus eseményre keresnénk a megfelelő meglepetést, akkor is jó helyen járunk, hiszen az élmények között található meghitt vacsoralehetőség vagy közös SPA élmény is.

Az időnket adhatjuk ajándékba

Az élményajándékokban az a legjobb, hogy azon túl, hogy magával a meglepetéssel is örömet szerzünk, magunkat is mellékelhetjük hozzá. Számtalan páros vagy csapatos lehetőség is vár az Élménypláza kínálatában. Egy közös kisrepülőzés vagy egy kalandos nyomozás remekül összehozhat két vagy akár több embert is. Randinak, de akár csapatépítőnek is kiváló lehetőségeket kínál az oldal.

Rendkívül egyszerű folyamat

Az internet rengetegében nagyon könnyű eltévedni, azonban az Élménypláza törekszik arra, hogy az oldala minél gördülékenyebben legyen használható. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztenek és ügyelnek a visszajelzésekre. Garantáltan nem lehet eltévedni az elmenyplaza.hu-n, mivel kiemelkedően fontos számukra az ügyfélbarát megoldás. Az élményajándékok kategóriánként listázhatók, több szempontból megközelíthető egy-egy ajánlat, hiszen minden ajándékkeresőnek más a logikája, de a csapat erre is gondolt. Kereshetünk tematika, ünnepek vagy annak megfelelően, hogy kinek szánjuk az ajándékot. Ha mindezek ellenére mégis elakadnánk, az ügyfélszolgálat készségesen áll rendelkezésünkre.

Az Élménypláza ajánlatai között luxus, kényeztető, gasztronómiai vagy izgalmakkal teli, akár extrémebb élményajándékok is várnak ránk. Mindez pedig nem kell, hogy milliókba kerüljön, kimondottan pénztárcabarát megoldásokkal is számolhatunk. A meglepetést pedig egy voucher formájában vehetjük át, melyhez kérhető díszcsomagolás, hogy valóban csodás legyen az ajándék.

Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról vagy bármilyen más emlékezetes eseményről, megéri az elmenyplaza.hu-t választani.

 

(X)