Új dallal jelentkezik a Beatles (VIDEÓ)

2023. október 26. 15:22

John Lennon énekel, Paul McCartney és George Harrison gitározik, Ringo Starr pedig dobol.

2023. október 26. 15:22
-

Új dallal jelentkezik a Beatles – írta Paul McCartney a Facebook-oldalán. Mint kiderült, a „Now and Then” című befejezetlen, Lennon által írt s énekelt számot fejezte be McCartney és Starr.

A dalt négy évtizeddel később fejezték be, s pár nap múlva már hallgathatjuk is, ugyanis november másodikán meg is jelenik.

Egy 12 perces dokumentumfilm jelenik majd meg november elsején, ami elmeséli az utolsó Beatles-dal történetét meséli el, exkluzív felvételekkel és Paul, Ringo, George, Sean Ono Lennon és Peter Jackson kommentárjaival.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. október 26. 17:18
Sohasem hallottam róluk de ha kijön a dokumentumfilm kíváncsiságból belekukkantok.
szeekely
2023. október 26. 15:36
Nem erre mondta Harrison, amig elt, hogy o aztan nem adja a nevet hozza, mert az anyag technikailag tul gyonge minosegu? De ugy latszik, McCartney nem fer a borebe. Ja,meg az AI... Ugh!
Bell & Sebastian
2023. október 26. 15:35
Az ifjúság megrontása terén szerzett elévülhetetlen érdemeikre való tekintettel benevezném a maradék yeyéket a Zombieland 3 -ba, mint főellenséget. Stílszerűen egy harmincnyolcas tenne benne pontot a túlérett művészetükre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!