Megújult a The Black Aether

2017. március 02. 17:13

Az elmúlt közel másfél hétben, azon dolgoztunk, hogy a The Black Aether Online H. P. Lovecraft Magazin arculata felfrissüljön és egységessé váljon.

2017. március 02. 17:13
Tomasics József

Az elmúlt közel másfél hétben, azon dolgoztunk, hogy a The Black Aether Online H. P. Lovecraft Magazin arculata felfrissüljön és egységessé váljon. Modernebb külalakot választottunk, így a dominánssá vált tablet/mobiltelefon alapú böngészés még egyszerűbb és kényelmesebb lett. Némileg sikerült gyorsítani az oldalon, de nem olyan mértékben, ahogy szerettük volna, ami azt vetíti előre – ha nem tudunk ezen a dolgon javítani -, hogy az oldalnak költöznie kell. Ezt mindenképen szeretnénk elkerülni.

A munka még mindig folyik, van még elmaradásunk. Közel 400 darab bejegyzés van az oldalon, ezeken kénytelenek vagyunk egyesével végigmenni és egy bizonyos változtatást végrehajtani. Ettől függetlenül minden eddigi tartalom elérhető az oldalon – egyes kategóriák átmenetileg szünetelnek, vagy máshová kerülnek -, csupán némi kozmetikázásra van szükség.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!