Hamarosan jön a The Black Aether új száma

2017. március 09. 04:40

Megújult a The Black Aether magazin honlapja, a lap ötödik száma már rendelhető, a régi számok pedig folyamatosan kerülnek fel az internetre. Új rovatokat is indítottak, amelyekben részletetekbe menően kutatni fogják H. P. Lovecraft munkásságát. Mi is valójában a kozmikus rettenet? Erre is meglesz a válasz.

2017. március 09. 04:40

Híreket kaptunk a The Black Aether magazin háza tájáról, mutatjuk őket.

*

Black Aether #5 magazin megjelenés

A Black Aether #5 magazin rendelése már folyamatban van, a magazin új oldalán rendelhető. A postázás március 15-én indul! 

Megrendelés: http://magazin.theblackaether.com/megrendeles 

Tartalom: http://magazin.theblackaether.com/2017/02/23/black-aether-5-megjelenes/ 

Black Aether magazin online 

2016 karácsonyi ajándéka volt a TBA magazinnak az olvasók felé, hogy a már megjelent, és nyomtatásban többet nem kerülő Black Aether magazinok, folyamatosan felkerülnek a BA magazin oldalára, amit bárki el tud olvasni ingyen. 

Mivel jelen pillanatban a Black Aether az egyetlen olyan hazai magazin, ami H. P. Lovecraft örökségét hivatott továbbvinni, kifejezetten a rémtörténetekre koncentrál, ezért nem tehetjük meg azt, hogy bárkitől is elvesszük a magazin olvasásának lehetőségét. Elvi kérdés, hogy a magazin eljusson azokhoz is, akik lemaradtak az első magazinok megjelenéséről. 

Részletes információ: http://magazin.theblackaether.com/2016/12/24/black-aether-magazin-online/

Megújult a The Black Aether Online Magazin 

Február végén megújult a The Black Aether magazin, letisztultabb, könnyebben átlátható designt kapott az oldalt. Azonban nem csak a külső változott meg, hanem a tartalom is némileg átalakul. Új rovatokat indítottunk a kibővült szerkesztőséggel, részletetekbe menően kutatni fogjuk H. P. Lovecraft életét, munkásságát, műveit. Több új rovat is indult, utánajárunk mi is valójában a kozmikus rettenet, és egy külön sorozatban gyakorlati tanácsokat fogunk adni a rémtörténetek írásához. Fontos megjegyezni, hogy ezek nem a mi légből kapott ötleteink lesznek, hanem H. P. Lovecraft gondolatai, elvei, amiket közérthető formába ültetünk át. Írástechnikák, források, háttérkutatás, hibák, elvek, tanácsok. 

Részletek: http://www.theblackaether.com/2017/03/01/megujult-black-aether/ 

A bizarro fiction 

A bizarro fiction sorozatunk már ötödik részéhez ért, Dajka Gábor vezetésével bővül a rovat, következő interjúalanyunk Kevin Strange.

2017 márciusától nem csupán azt a célt tűztük ki magunknak, hogy bemutassunk a bizarro horrort a TBA olvasóinak, feladatként tekintünk arra, hogy a bizarro horrort meghonosítsuk Magyarországon, létrehozzuk, szervezzük, összefogjuk, és ismét inspiráljuk a közösséget. Célunk a hazai H. P. Lovecraft közösséghez hasonló rajongói, alkotói tábor létrehozás. ennek érdekében több lépést is tettünk, részleteket hamarosan tudok közölni. 

Bizarro fiction rovat: http://www.theblackaether.com/bizarro-fiction/”

*

Közlemény.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!