Nagyjából 25 hektár saját szőlőterület és évi 100 ezer palack bor — ha pusztán a számokat néznénk, így fejezhetnénk ki négy balaton-felvidéki pincészet összefogását. A szőlők a csobánci Palotavölgyben, a Bács-hegyen, a Sabar-hegyen, a szentbékállai Farkastetőn, a balatonrendesi Kerekesdombon, a köveskáli Fekete-hegyen vannak, összesen 15 szőlőfajtát termesztenek. A talaj meghatározó alkotóelemei a vulkanikus kőzettörmelék, valamint az azokat sokhelyütt borító pannonagyag, pannonhomok és lösz.
A formáció december 6-án, csütörtökön este 18-21 óra között bemutatkozó kóstolót tart a palotanegyedi Múzeum utca 7. alatt található Muzikum bisztróban. Pincészetenként négy, összesen tizenhat bort lehet majd kóstolni, a belépő 3500 forint.