Sürget az idő az „elnökcsináló” Michigan államban, ha le akarják váltani Bident a szavazólapon

2024. július 12. 07:50

A Demokrata Pártnak komoly kihívásokkal kell szembenéznie, ha Biden elnök helyére mást akarnak állítani a michigani szavazólapon.

2024. július 12. 07:50

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Egy megyei jegyző – aki maga is demokrata – szerint a Demokrata Pártnak komoly kihívásokkal kell szembenéznie, ha Biden elnök helyére mást akarnak állítani a michigani szavazólapon. Michigan a demokraták számára kötelezően megnyerendő állam, és 2008 óta minden választáson az elnökválasztás győztesére szavazott – írta meg a New York Post.

Barb Byrum volt állami törvényhozó szerdán a következőt posztolta:

Mindazoknak, akik az elnökválasztási versenyben jelöltváltásra szólítanak fel, kérem, vegyék figyelembe, hogy a választási adminisztrációnak komoly problémái lesznek ezzel”

Byrumnak komoly kapcsolatai vannak a michigani demokrata pártban, mivel ugyanazt a körzetet képviselte az államtanácsban, amelyet korábban édesanyja is. Elmondta, hogy a michigani Biden leváltásának első akadálya a jelöltek szavazólapra helyezésének törvényes határideje, amely kevesebb mint másfél hónap múlva lejár. 

„A demokraták augusztus 19-22. között tartják országos konvenciójukat, Michigan állam konvencióját pedig augusztus 24-én. A határidő tehát augusztus 26” – írta. Ez azt jelenti, hogy ha a demokraták le akarják váltani Bident, akkor sietniük kell, hogy Michiganben megmérettethessék magukat. 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. július 12. 09:43
Nem Michigan a legnagyobb problémája a demokratáknak. Kijelenthető, hogy gyakorlatilag Biden halott. x.com/charliekirk11/status/1806720078920241396
MaBaker
2024. július 12. 09:39
"Michigan a demokraták számára kötelezően megnyerendő állam, és 2008 óta minden választáson az elnökválasztás győztesére szavazott" Nna meg egy nagy lószart! Hajnal 2kor futott be Michiganben a szavazatszámláló központba az a furgon ami úgy 150000 darab 98%-ban Bidenre leadott szavazólapot hozott. Enélkül az egyértelmű választási csalás nélkül Trump nyerte volna az államot, mint ahogy a másik 18 bellweather azaz a statisztikailag mindig a későbbi nyertes elnökre szavazó államot is Trump nyerte 2020-ban.
2024. július 12. 08:55 Szerkesztve
Sürget az idő az „elnökcsináló” Michigan államban, ha le akarják váltani Bident a szavazólapon ----- nyakatekerten magyartalan szarságotok emészthetőbb változata nálam így szólna.: Sürget az idő, ha le akarják cserélni a szavazólapokon Joe Biden nevét még az elnökcsináló Michigan állambeli szavazások előtt. (értve vagyok, mert te alig és az biztos)
Kormánypárti2
2024. július 12. 08:07
Az a baj, hogy ilyen gyorsan nem találnak helyette egy másik bábúzható demens vén faszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!