CNN: Magyarbarát alelnök-jelöltjén keresztül próbálják meg kikezdeni Trumpot

2024. július 30. 16:45

A saját alelnök-jelöltjét keresgélő Kamala Harris stratégiát váltott, stábja Biden visszalépése óta Trump életkorát is célkeresztbe vette.

2024. július 30. 16:45
US Vice Presidential nominee JD Vance holds campaign rally in Radford, Virginia

Nyitókép: Logan Cyrus / AFP

 

Kamala Harris, a Demokraták elnökjelöltje, új stratégiát dolgozott ki J.D. Vance, Ohio szenátorának kinevezése kapcsán. Harris kampánycsapata szerint Vance Trump egyik legfőbb támogatója, és kinevezése súlyos kérdéseket vet fel az elnökjelölt alkalmasságával kapcsolatban – gondolja a CNN.

Ezt is ajánljuk a témában

Harris és csapata hangsúlyozza, hogy Vance tapasztalatlansága aggodalomra ad okot, különösen Trump életkorának fényében. Harris kampányfőnöke, Mitch Landrieu szerint, míg Harris színesbőrű nőként folyamatosan tapasztalati kérdésekkel szembesül, addig Vance-t nem vizsgálják meg ugyanilyen szigorúan. Harris kampánycsapata arra is rámutat, hogy Trump választása nem bővíti a szavazótábort, hanem csak a meglévő támogatókhoz szól.

Harris lehetséges alelnökjelöltjei, köztük Illinois kormányzója, J.B. Pritzker, és Pete Buttigieg, szintén Vance tapasztalatlanságára hívják fel a figyelmet. Pritzker szerint Vance karrierje azt mutatja, hogy nem képes hosszú távon felelősséget vállalni, míg Buttigieg hangsúlyozza, hogy Vance-nek nincs semmilyen vezetői tapasztalata.

Trump kampánycsapata azonban Vance-t a legjobb választásnak tartja az alelnöki posztra, és Harris-t kritizálja az ő alelnöki teljesítménye miatt.

Harris szerint azonban az alelnökjelölt kiválasztása során nem csak a tapasztalat, hanem a jelölt alkalmassága és felkészültsége is kulcsfontosságú szempont.

Ezt is ajánljuk a témában

Harris kampánycsapata azt is kiemeli, hogy 

Trump egészségi állapota és életkora miatt különösen fontos, hogy az alelnök megfelelő tapasztalattal rendelkezzen.

 A demokraták szerint Vance kinevezése súlyos kérdéseket vet fel Trump ítélőképességével kapcsolatban, és aggodalomra ad okot, hogy Vance milyen gyorsan kerülhetne az elnöki posztra.

 

A beszámoló angol nyelven itt tekinthető meg:

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 31. 19:44
A pojáca bukni fog,ez a lényeg...🫠
zakar zoltán béla
2024. július 30. 21:36
Ezt úgy nevezik, hogy Bangóné kór?!
Aerion
2024. július 30. 20:18
Novicsok-5 Trump mindössze négy évvel fiatalabb, csak ő még nem szenilis, csak egy komplett idióta. ----------- Persze, de ha női ruhába öltözne, szakállt növesztene, és beülne Jézus helyére az utolsó vacsora ábrázolásában, mindjárt etalon lenne.
Aerion
2024. július 30. 20:16
Kamala Harris stratégiát váltott, stábja Biden visszalépése óta Trump életkorát is célkeresztbe vette. ------------- Nincs aljasabb, undorítóbb, emberalatti és életellenesebb a mosléknál. Ez a társaság egy az egyben az, amit az olimpiai megnyitó sátánista szekciójában látni lehetett. Csak ez nem egy performansz, hanem a valóság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!