Robert De Niro fölmondta az összes indulatos közhelyet Donald Trump ellen: Egy bunkó, egy idióta!

2024. szeptember 15. 14:15

Kampányolt egy jót a 81 éves színész, aki nagyjából belőtte a szintet, ahol Trump ellenzéke jár. Érv nincs, nagy szavak vannak.

2024. szeptember 15. 14:15
null

Nyitókép: MTI/EPA/David Swanson

Robert De Niro a Chris Wallace Who's Talking to című műsorának vendége volt, írja az Independent. Ezt mondta: szerinte Kamala Harris alkalmasabb elnökjelöltnek Donald Trumpnál, majd lebunkózta és leidiótázta a republikánusok jelöltjét. Majd

 hozzátette egyik rémképét: szerinte a volt elnök nem fog lemondani a hatalomról soha többé. 

Igen, ez az úgynevezett amerikai értelmiség véleménye, egy öregedő színész szájából.

Arról is kérdezték De Nirót, hogy a színésznek volt-e bármilyen összetűzése az ingatlanmogullal New Yorkban az 1970-es és 1980-as években, és hogy volt-e személyes konfliktusa Donald Trumppal. „Nem. Soha nem akartam, hogy bármi közöm legyen hozzá. 

Ő egy bunkó, egy idióta, ki akar találkozni egy ilyen bohóccal?”

 – hördült fel de Niro.

Hozzátette: az amerikaiaknak szükségük van egy olyan jelöltre, mint Kamala Harris, akinek jók a szándékai, és érzékenyen áll az ország problémáihoz. Ezzel szemben, mint mondta, 

Trumpnak nincsenek jó szándékai, ezt „mindenki tudja”.

De Niro a későbbiekben sem az érveivel operált: a színész szerint bár Trump azt hiszi magáról, és úgy viselkedik, mint egy gengszter, ám szerinte még ott sem állná meg a helyét, mert még

 a tolvajok közt is van becsület, amelynek szerinte Trump híján van.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feveki
2024. szeptember 16. 17:14
Kár érte.
feveki
2024. szeptember 16. 17:13
De Niro már nem alkalmas semmire. Színésznek sem. Dobják.
2024. szeptember 16. 17:08 Szerkesztve
Robert De Niro egy csalódás. Épp olyan, mint a legutóbbi szerepei. Nézhetetlen. Egy szánalmas ember vergődése. Ahhoz képest, ami volt. Egy csillag volt, és ez lett belőle.
AGSTN75
2024. szeptember 16. 13:26
Emlékszem az utolsó választási kampányra, amikor szinte teljes Hollywood beállt a Demokrata jelölt Biden mögé. Őt tartották ALKALMASNAK, akiről már akkor is tudott volt, hogy komoly egészségügyi problémái vannak. De Niro volt már akkor is az egyik főkolompos. Aki Bident bármilyen szempontból alkalmasnak vélte akkor, az inkább jobban tenné, ha most csöndben maradna, bár számos vicces, de egyben szánalmas jelenettel lennék most szegényebbek:) Sajnos De Niro nemcsak ebben vesztette el tisztán látását, hanem a szerepválasztások tekintetében is. Egy színészlegenda, aki épp saját renoméját rombolja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!