A CNN élő adásában támadták be Bident, ilyen kemény kritikát talán még sosem kapott (VIDEÓ)

2024. július 18. 08:09

Van Jones politikai elemző a CNN stúdiójában kegyetlenül őszintén értékelte a demokraták és a 81 éves elnökjelölt helyzetét.

2024. július 18. 08:09
null

Nyitókép: X-képernyőkép

A CNN élő adásában szálltak bele Joe Bidenbe; Van Jones politikai elemző szerint Joe Biden jelenleg a gyengeséget, míg Trump éppen ellenkezőleg, az erősséget és a rátermettséget testesíti meg. 

Egy golyó nem tudta megállítani Trumpot. Bidennek egy vírus megálljt parancsol.” 

Ezt is ajánljuk a témában

– mondta, majd hozzátette; 

Van egy jelölt, akinek a s*ggét csókolgatja a pártja, és van egy olyan jelölt, akinek a s*ggét rúgja. A demokraták szétesnek, a republikánusok pedig összezárnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ahogyan már megírtuk, Joe Biden pozíciója talán még sosem volt ilyen gyenge a pártban, egyre több demokrata politikus szólal fel elnökjelöltsége ellen, csütörtökön pedig kiderült, koronavírusos. Ezzel szemben a republikánusok egy emberként sorakoznak fel Trump mögött, talán még sosem volt ennyire egységes az amerikai jobboldal. 

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. július 18. 11:35
De gondolom Bidé bácsi felelős vezetőként 3 havonta oltatta magát covid ellen és így lerázza majd magáról mint kutya a bolhát. Vagy már ő sem ül a hoax vonaton?
Sclerotic
2024. július 18. 09:11
Nem találták el Trumpot, így jöhetett a B-terv.
tvingaren
2024. július 18. 09:05
Osszessegeben egyetertek vele, de azert ez hardcore demagog duma: "Egy golyó nem tudta megállítani Trumpot. Bidennek egy vírus megálljt parancsol." :D
Bácskai Bicska
2024. július 18. 08:54 Szerkesztve
A tegnap esti és a ma reggeli híreket hallgatva úgy gondolom, megadták a kilövési engedélyt Bidenre. Vérmes reményeket már a tulajdon családja sem táplál iránta. A friss Jutarnji List horvát napilap vezető cikkének szalagcíme szerint "Amikor Trump felállt a merényletkor, akkor egész Amerika felállt vele együtt". Közben – csak úgy szólok, mert ez közelebb van hozzánk, légvonalban a magyar határtól százötven kilométerre sincs, és még az MTI se hozta le – az éjjel a szerb-boszniai határon, Loznicánál lövöldözésben meghalt egy szerb rendőr, vannak sebesültek. Egy koszovói albán – feltehetően embercsempész – nyitott tüzet a határszervekre. Zajlik hát az élet nálunk és a tengeren túlon is. Az eredeti témát zárva megjegyzem, ha most előhúznak egy néger nőt Biden helyett, az taktikailag érthető, de morálisan vállalhatatlan lépés lesz. Ha meg netán le is győzi Trumpot: beláthatatlan, vagy nagyon is várható katasztrofális következményekkel fog járni, sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!