Keleten a helyzet változó? Térképen az orosz–ukrán háború jelenlegi állása

2024. június 01. 06:16

A térkép jelöli az Ukrajnát támadó orosz hadseregcsoportok helyét is.

2024. június 01. 06:16

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: UKRAINIAN PRESIDENCY / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy az elmúlt hetekben az ukrajnai frontvonal kulcsfontosságú pontját egyértelműen a harkivi szakasz jelentette, azon belül is Vovcsanszk városában dúltak a leghevesebb harcok.

Az összecsapások máig nem szűntek meg, viszont a korábbi trend felborulni látszik,

ami azt jelenti, hogy jelenleg már nem az oroszok nyomulnak előre, hanem az ukránok szereznek vissza területeket.

Ezt is ajánljuk a témában

A brit védelmi minisztérium pénteken közölt egy térképet az orosz–ukrán háború legfrissebb állásáról. A térkép jelöli az Ukrajnát támadó orosz hadseregcsoportok helyét is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

6 órája

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 01. 20:02
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
nurszultan
2024. június 01. 19:33
A gőgös, hohol seggnyaló faszfejeknek. Takarodjatok mind a frontra, az ukrán? árkokba. kismajmok, PUTYLER nem kispályás gyökér, mint a krivoj-rog-i, kokainista, flodni zabáló. A ti szerencsétek is, hogy mérhetetlen türelmet tanúsit ez ellen a gőgös, nagyképernyős ukrán gyökerek ellen. Ja, és , ha a nyugati bibsik a közös halálba vonulást kérik(tőletek), akkor húzás a tarka faszba a harkovi, vovcsanszki árkokba!!! Fasza lesz nélkületek majmai! cak a PUTYLER, Orbán és D. Trump!!! B+++!!!
solnes-2
2024. június 01. 17:15
Még mindg túlságosan nagy ez az Ukrajna. A fele is elég lenne!
Akitlosz
2024. június 01. 12:46
"jelenleg már nem az oroszok nyomulnak előre, hanem az ukránok szereznek vissza területeket." ??? Ezt mire alapozza? A térképre? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!