Erős vélemények – így kérik számon Magyar Péteren a lopást és a mentelmi jog mögé bújást

2024. szeptember 27. 22:11

Fogalma sincs Budapest működéséről, ahhoz van képessége, hogy reality-szereplő legyen, pocsék ember, a legsötétebb kommunista időket eleveníti meg – írják a Tisza Párt elnökéről.

2024. szeptember 27. 22:11

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Pétert nem kímélik a politikai ellenfelei, de sokan még azok közül sem, akik inkább az ellenzéki erőkkel szimpatizálnak, sőt, a politika iránt kevésbé fogékony egyszerű hírfogyasztók jelentős része is meglehetősen lesújtóan nyilatkozik, beszél a már egyértelműen botrányhőssé vált politikusról. Ez persze nem véletlen, a Tisza Párt elnöke mindent el is követett azért, hogy így vélekedjenek róla.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke: 

Magyar Péternek az elmúlt 24 órában három alkalma is lett volna arra, hogy nyilatkozzon arról, hogy milyen alkuk zajlanak Budapestről közte és Karácsonyék között. De abból az ámokfutásból, amit … láthattunk, hallhattunk, egyáltalán nem derül ki, hogy a Tisza Pártnak milyen elképzelése van Budapesten, inkább csak az, hogy Magyar Péternek fogalma sincs róla, hogy működik a város.”

Bayer Zsolt, publicista:

Megyek odaátra, hazaárulónak,
deep state valagába táskahordozónak,
Ott van becsülete az ilyen patkánynak,
Ki eladta magát „tiszai” k…rvának.

Persze azzal kezdtem, szó sem lehet róla,
Politikus legyek bármikor, valaha.
Majd az lettem mégis – ha az politika,
Mikor egy kis görény seggét odatartja.”

Ezt is ajánljuk a témában

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke:

Úgy kell Önt elképzelni, hogy mindenkiről összehord mindenféle disznóságot, ha éppen ehhez van kedve, vagy amikor úgy érzi, hogy az az érdeke? Mondja, amikor hazug módon mocskolódik, akkor egyébként tetszik önmagának? Az jár a fejében, hogy ’hű, de jól megmondtam annak a rohadéknak, és még milyen szellemes is voltam, most biztos jókat röhögnek a fiúk a Tiszában, hogy de jól odavágtam annak a büdös komcsinak?’. A fiatalos imázs mögött valójában bunkóság lappang? Nem az a baj, hogy nem értünk egyet egy csomó dologban. Ez még jó is lehet. Az a baj Péter, hogy ha ez Ön szerint rendben van, akkor Ön pocsék ember. Ilyen egyszerűen: pocsék.”

Szarvas Szilveszter, Megafon:

Magyar Péter az a fajta vendég volt a közmédiában, akit meghívsz a házadba, sáros cipővel végigcaplat a szőnyegen, felteszi a lábát az asztalra, rágyújt a gyerekszobában, böfög a vacsoránál, nem húzza le a vécét, és nem mos kezet. A stílus maga az ember!”

Magyar Nemzet:

A Tisza Párt elnöke nemcsak az EP-képviselői mandátumával kapcsolatban vezette félre a kampányban a választókat, de a mentelmi jogról is egészen mást mondott akkor, mint manapság. Magyar Péter tavasszal több rendezvényen, lakossági fórumon is hevesen agitált a politikusok mentelmi joga ellen, mondván, hogy meg fogja szüntetni, neki sincs szüksége rá, áll elébe minden peres eljárásnak.”

Hont András publicista:

Nem mondom, hogy kellemes szembesülni vele, hogy az egész ország kezd egy gigantikus Blikk-címlappá változni, amelyen kreált celebek intimitást nélkülöző magánéletét habosítják. De mit is várok ott, ahol egy reality-szereplőt juttatnak mandátumhoz, akinek pontosan annyi és pontosan ahhoz van képessége, hogy reality-szereplő legyen.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Azon nem akadok fenn, hogy az egyik titokban rögzíti a társalgásukat, a másik meg látványosan fölháborodik rajta. Arrafelé ez a szokás.

ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég tudományos igazgatója:

Ez a fajta viselkedés később azonban jelentősen alááshatja a botránypolitizáló közszereplők hitelességét és megbízhatóságát a saját választóik szemében is; ha ugyanis egy politikus nem mond igazat, és ez kiderül, az nemcsak a saját politikai karrierjére nézve káros, hanem a választók bizalmát is megingatja abban a politikában és irányvonalban, amelyet képvisel.”

Máthé Zsuzsa újságíró, a Szent István Intézet igazgatója:

A legsötétebb kommunista időket eleveníti meg Magyar Péter, miközben ráadásul ő maga volt kormánytag kitartottja éveken át. Az ember tényleg elképedve nézi ezt az ámokfutást, s eközben vérlázító hab a tortán, hogy az agresszív, igazi Szabad Nép stílusú kommunista tempót diktálva másokat számoltat el 1956 kapcsán. De komolyan, kicsoda ez az ember?! És főképpen, kik állnak mögötte?!”

Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselője:

Magyar Péter hamarosan válaszút elé kerül. Nem a választások előtt, hanem sokkal korábban: el kell döntenie, hogy zsigerileg különbözni akar-e a jelenlegi hatalmi elittől. Úgy szeretné-e megszerezni az ország többségének a támogatását, hogy a könnyebbik utat járva mindenki mást ellenségnek nyilvánít, vagy úgy, hogy tűri a tisztességes út kérdésekkel, vitákkal, dilemmákkal terhelt nehézségeit? Rezsimet, vagy országot szeretne-e építeni?”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virag-os
2024. szeptember 28. 00:12
Ő egyszerűen parlamenti képviselő akart lenni, mert meg akarta mutatni a Juditnak, hogy ő még magasabbra jut mint ő volt. Miután kitették a jól jövedelmező állásaiból, itt is semmi munka nélkül sok pénzt tud keresni öt évig és majd azután megint kitalál valamit vagy talál valakit akin élősködik. A követőit pedig jól átverte de meg is érdemlik. Egyszer, csak annyira felidegeskedik, hogy elszakad a cérna és napvilágra kerül a valódi lénye.
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 27. 23:44
>>kokrowatz-0 2024. szeptember 27. 22:13 • Szerkesztve az orbán-klán felvásárolta az országot az eltérített úniós pénzekből és a magyar emberek adóforintjaiból. több ezer milliárd forint veszíti el közpénz-jellegét minden évben. az gondolom nem lopás.<< A több azt jelenti több mint egy. Akkor legyen kettő. 14 éve tart a kormányzás megszakítás nélkül. 14 X 2 = 28 És most jön a csattanó! novekedes.hu/elemzesek/megvan-mennyi-penzt-kaptunk-eddig-az-uniotol Összesen 23.000 azaz huszonháromezer milliárd forintnyi támogatást kaptunk. Állításod szerint, abból elloptak 28.000 milliárdot. Ellopták többek közt a Labrisz Egyesület CERV támogatását is. Igaz? labrisz.hu/projektek/befogado_terek_2022-2024 Meg minden közvetlen irányítású finanszírozást. Tudod mi az a közvetlen irányítású finanszírozás? Honnan a faszból tudnád?! Azt veled nem osztják meg, magadtól meg képtelen vagy utánajárni. Te egy igazi taknyosra szopatott balfasz vagy morzsika.
Szuperszig
2024. szeptember 27. 23:41
Minek kell történnie ahhoz, hogy ezt a szerencsétlen pszichopatát, pötipetit orvosi kezelés alá vegyék?
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 23:39
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­i­­ ­­­p­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!