Tucker Carlson: Trump meg fogja nyerni a választást, ha addig meg nem ölik

2024. május 31. 10:11

A jobboldali véleményvezér szerint nem tudják megállítani a volt amerikai elnököt.

2024. május 31. 10:11

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: RYAN LIM / AFP

„Importáld a harmadik világot, válj a harmadik világgá. Ezt láttuk az imént. Ez nem fogja megállítani Trumpot” – írta az X-oldalán Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér azzal kapcsolatban, hogy magyar idő szerint csütörtök éjszaka a New York-i esküdtszék mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki Donald Trump volt amerikai elnököt az ellene üzleti iratok meghamisítása miatt, hallgatási pénz kifizetése nyomán indult büntetőeljárásban.

Ezt is ajánljuk a témában

Tucker Carlson szerint mindez még mindig kevés lesz ahhoz, hogy a republikánus politikust ellehetetlenítsék az elnökválasztás előtt.

„Ez a világ legigazságosabb igazságszolgáltatási rendszerének végét jelenti. Bárki, aki megvédi ezt az ítéletet, veszélyt jelent rád és a családodra” – írta. A jobboldali véleményvezér szerint Trump „meg fogja nyerni a választást, ha addig meg nem ölik”.

***

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:39
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­k­­e­­­l­­d­­ ­a­­ ­­s­­­z­e­­x­i­­ ­­p­­u­­­n­c­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
KK75
2024. június 02. 14:04
Az a baj, hogy ez a sok kretén egoista társadalom idomár már olyan gazdasági hatalom felett rendelkezik (vagyonkezelők által ezer milliárdok dollárban), ami nem elégíti ki a hatalmi, irányítási vágyukat, most már a társadalmakat szeretnék átalakítani a saját elgondolásuk és örök hatalmi igényeiknek kielégítése céljából (Isten effektusban szenvednek). Trump ezzel ment szembe, ezért veszélyes nekik.
Beszélgető
2024. május 31. 21:27
Amerika is hajszálra van egy fullos belháborútól. Egy elnökjelöltet megölni ebben a forró pillanatban még a mélyállamnak is túl merész volna…
Csendesgyöngy
2024. május 31. 12:29
Azt hiszem, hogy az esküdtek személye körül sem ártana egy kis kutatás. Főleg a kiválasztási szempontokat figyelembe véve. Vajon hány demokrata párti lehet köztük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!