Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Nekiestek Szijjártó Péternek Brüsszelben, kiabáltak a külügyminiszterrel

2024. május 27. 16:40

Eldurvult a Külügyi Tanács június 9-ei választások előtti utolsó gyűlése.

2024. május 27. 16:40
null

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hosle

Ahogy arról hétfőn délután beszámoltunk, Szijjártó Péter elfogadhatatlannak nevezte a kötelező európai sorkatonaság bevezetéséről szóló őrült ötletet Brüsszelben, illetve azt álláspontot képviselte, hogy mivel az eszkalációs kockázat sokkal nagyobb, mint valaha, ezért át kell gondolni az Európai Unió stratégiáját az ukrajnai háborúval kapcsolatban. Ennek következtében a német, a litván, az ír, a lengyel és más kollégák is nekiestek az utóbbi üggyel kapcsolatban – olvasható a Magyar Nemzeten

És itt hatalmas balhé kerekedett. A német, a litván, az ír, a lengyel és más kollégák estek nekem ebben az ügyben, azonban a pozíciónkat ez nem tudta megingatni, hiába kiabálnak Európa háborúpárti politikusai

– tájékoztatott a tárcavezető, aki szerint a magyar és az európai embereken a sor, hogy június 9-én a háborús hangulatot keltő légkörnek véget vessenek és világossá tegyék, hogy az európai emberek békét akarnak. 

„Azt gondolják, ha sok irányból kiabálnak, akkor én azt fogom mondani, hogy jó, rendben van. De hát annyira már ismerhetnének minket, hogy ilyen nem fog megtörténni. Gyakorlatilag a mit képzelünk magunkról?, hogy gondoljuk, hogy ezt meg merjük csinálni?, mi lesz itt majd a mi elnökségünk alatt? kérdések hangoztak el” – számolt be Szijjártó az ülésen uralkodó hangulatról.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 521 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:25
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­­­l­d­ ­­­a­­­ ­s­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Lajoss
2024. május 28. 16:57
Robokuty nem szalonképes…a gazdája pláne…🤷‍♂️
Obsitos Technikus
2024. május 28. 11:26
Például mit keresett ezen az ülésen Kula bá'?
kastellorizo
2024. május 28. 04:25
kepiblanc 2024. május 27. 23:10 Jellemző, hogy az ukrán fiakról nem esik szó. :-) Mert ök nem többek számotokra, mint ágyutöltelék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!