Társait fényképezte az ejtőernyős, mikor belesétált a repülőgép propellerébe, már nem tudtak rajta segíteni

2024. október 28. 22:11

Barátai gyűjtést indítottak a családja számára.

2024. október 28. 22:11

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A 37 éves Amanda Gallagher ejtőernyős társait fényképezte – miközben azok be- és kiszálltak a repülőgépekbe – , egy kansasi repülőtéren, mikor hátralépve belesétált egy repülő propellerébe. 

A fiatal nő súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők pedig hiába siettek a helyszínre, már nem tudták megmenteni az életét.

A Metro értesülése szerint bár az esetet a rendőrség vizsgálja, balesetként kezelik.

Amanda barátai egy GoFoundMe-kezdeményezést is indítottak az október végi tragédia után, hogy segítséget nyújtsanak az elhunyt családjának a temetés költségeinek fedezésében.

A gyűjtés szervezője a GoFound-oldalon úgy fogalmazott, „Amanda Gallagher kedves, kalandvágyó, kreatív és gyönyörű volt kívül és belül. Szerető lány, nővér, nagynéni és barát volt, aki nagyon fog hiányozni. Október 26-án Amanda egy nagyon szomorú balesetben hunyt el, miközben azt csinálta, amit szeretett: ejtőernyőzni és fotózni!”

 

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. október 28. 22:45
fasirt lett szegény nőből...de remélem a fotó jó lett
jóember
2024. október 28. 22:41
"Október 26-án Amanda egy nagyon szomorú balesetben hunyt el, miközben azt csinálta, amit szeretett: ejtőernyőzni és fotózni!” És a Darvin díj újabb várományosa.
Bitrex®
2024. október 28. 22:16
Hoppá, ezt nem láttuk jönni. Nagy a baj.
sexykitty-5000128
2024. október 28. 22:16
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­k­­e­l­d­ ­­a­­ ­­s­z­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!