Óriási a botrány: „kokainfeltétes” pizzát árultak egy düsseldorfi pizzériában

2024. október 21. 17:59

Az étteremben a rendőrség is razziázott, az üzemeltetőt őrizetbe vették.

2024. október 21. 17:59

Nyitókép: illusztráció / Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Kokainfeltétes” pizzát értékesítő düsseldorfi pizzériában razziázott a német rendőrség, a 36 éves üzemeltetőt őrizetbe vették – közölték hétfőn a német hatóságok. A Düsseldorf történelmi óvárosában működő pizzéria menüjén a 40. helyen szerepelt a különleges pizza, amelyhez egy adag kábítószert is mellékeltek a dobozban.

Ez volt az egyik legkelendőbb pizza”

 – ismertette Michael Graf von Moltke rendőrségi vezető.

A pizzéria 36 éves tulajdonosát múlt csütörtökön fogták el lakásán. A férfi mielőtt a hatóságok kezére került volna, drogokkal teli táskát dobott ki az ablakon.

Ami aztán egyenesen a rendőrök kezébe esett” 

– mondta Graf von Moltke.

A rendőrség összesen 1,6 kilogramm kokaint, 400 gramm kannabiszt és 268 ezer euró készpénzt foglalt le lakásán. A további nyomozás során a rendőrség három feltételezett drogbeszállítóra és tizenkét másik gyanúsítottra bukkant.

Összesen 150 rendőr vett részt a múlt héten tartott razziákban Észak-Rajna-Vesztfália tartomány területén. A rendőrség az akció folyamán két kannabisztermelő-üzemet talált Mönchengladbachban és Solingenben, ahol szúrófegyverek mellett készpénzt és luxusórákat foglalt le.

(MTI)

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. október 21. 22:00
Magyar Péter tönkre akarja tenni az oktatást és az egészségügyet! Magyar el akarja törölni a rezsicsökkentést! A rezsicsökkentés: A lakossági rezsivédelmen felül támogatást kapnak az önkormányzatok, az oktatási intézmények, a kórházak, valamint a kis- és középvállalkozások a rezsiköltségeik megfizetéséhez. A rezsicsökkentés nélkül tönkrement volna a lakosság jelentős hányada!
tapir32
2024. október 21. 21:59
Mondjunk nemet az arroganciára! Mondjunk nemet a bunkóságra! Mondjunk nemet a hazugságra! Mondjunk nemet a tudatlanságra! Mondjunk nemet a butaságra! Mondjunk nemet Magyar Péterre!
Anyádcsipája
2024. október 21. 20:25
D. Tomi (magyar EP képviselő) állítólag 3X is sorba állt pizzáért. Kérdésünkre, hogy miért, azt felelte, mert nagyon éhes voltam, és messziről éreztem, hogy ez a pizza felülmúlja az eddigieket. "Jó orrom van ilyenhez, nekem elhihetik!", zárta a beszélgetést csillogó szemekkel, mosolyogva. :)
sexykitty-5000121
2024. október 21. 19:45
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­e­l­­d­­ ­a­­ ­­­s­z­­­e­­x­­i­­­ ­p­u­­n­­­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!