Mel Gibson a földbe döngölte Kamala Harrist, Trumpra fog szavazni

2024. október 28. 07:58

A világhírű színész nem finomkodott.

2024. október 28. 07:58
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

„Mel Gibson rövid interjút adott a TMZ-nek, amelyben leszögezte, ő Trumpra fog szavazni – szúrta ki a Mandiner. A színész-rendező azt is megjegyezte, hogy Kamala Harris nem volna jó, mert szerinte:

szánalmas előéletű, és politikája sincs, amiről beszélni lehetne. Annyi az IQ-ja, mint egy kerítésoszlopnak.

Korábban többször írtunk már arról, hogy hollywoodi sztárok a nemtetszésüknek adtak hangot számos dolog miatt. Legyen az a mindent eltörölni akaró woke-ideológia vagy éppen az a szép új világ, amelyaz elmúlt években kialakult. A népszerű Szikla, Dwayne Johnson a Fox Newsnak adott egy interjút, ahol az idei elnökválasztás fényében beszélt a politikáról is. A színész a legutóbbi választáson még a demokrata Bident támogatta, de ezek szerint rájött, hogy rossz lóra tett. 

Elégedett vagyok-e Amerika jelenlegi állapotával? Nos, a válaszom nem. Hiszem-e, hogy jobb lesz? Hiszek ebben. Optimista vagyok, és hiszek abban, hogy jobbá válhatunk.

A világsztár úgy fogalmazott, hogy a politikába való belemerülés megosztottságot okozott, és kijelentette, hogy ezúttal nem fog nyilvánosan támogatni egy jelöltet sem.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2024. október 28. 08:10
Ugye Mel Gibson ausztrál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!