„Ha kicsi a tét, a kedvem sötét” – 28 millió dollárt tett Trump győzelmére egy rejtélyes francia befektető

2024. október 25. 14:04

Komoly összeget kaszálhat.

2024. október 25. 14:04

A Polymarket nevű szerencsejáték-oldalon tett 28 millió dollárt Trump győzelmére egy rejtélyes francia befektető – írja a VG.

Négy fiókról érkezett a fogadás, amelynek összértéke a fent említett összeg. A francia játékos

46 millió dollárt zsebelhet be, ha Donald Trump behúzza a választást.

A lap megjegyzi, hogy a közvélemény-kutatások gyakorlatilag holtversenyt jeleznek Kamala Harris és Donald Trump között. A Polymarketen azonban Trump esélyei az elmúlt hetekben 64 százalékra emelkedtek Harris 36 százalékával szemben.

Az elnökjelöltek esélyei a Polymarket adatai alapján. Forrás: VG

A Polymarket vizsgálata megállapította, hogy a francia magánszemély „a választásokkal kapcsolatos személyes nézetei alapján” kriptovaluta-alapú fogadásokat kötött – írja a VG.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. október 25. 15:19
Casino Royal
kunfia1
2024. október 25. 15:11
Kiszivárgott, hogy ki volt. Le Pen, a pénzt a magyar adófizetőktől szedte el Lőrinc gazdája, és "kölcsönadta" Le Pen-nek Putyin instrukcióival.
canadian-deplorable
2024. október 25. 14:43
A közhangulat alapján Trump földcsuszamlás szerű győzelem fele tart, de a halottak és szavazásra elvileg nem jogosult migránsok más véleményen vannak. Amerikai vicc: Szegény szüleim egész életükben republikánusok voltak, de haláluk után demokratákká váltak.
Akitlosz
2024. október 25. 14:15
A szerencsejáték nem befektetés. Enni erővel rulettezhetne is a "befektető".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!