Igenis létezik alacsonyabb rendű és magasabb rendű kultúra

2024. szeptember 04. 06:29

Alig van undorítóbb a nyugatellenes politikai kulturális relativizmusnál.

2024. szeptember 04. 06:29
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA

„Igenis létezik alacsonyabb rendű és magasabb rendű kultúra. És alig van undorítóbb a nyugatellenes politikai kulturális relativizmusnál, mely az »antiimperializmus« lejáratott kommunista jelszavába van csomagolva.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. szeptember 06. 08:31
Még hogy nyugaton felsőbbrendű a kultúra . Mitől is ? A rabszolgasorsban tartott , velejéig kizsákmányolt , kirabolt kolóniák miatt ? Vagy hogy senkinek se hite , se múltja e jelene , se jövője nincsen ??? Hogy búzeráns a vezető réteg és magukra akarják formálni a még megmaradt normális , hazafias érzelmü társadalmakat ??? Ez semmi más mint egy pár agyalágyult demens sehonnai senkiházi tolvaj pünkösdi királysága . Tudják , érzik és éppen ezért nagy veszélyt jelentenek az egész emberiségre . Mielőbb megszabadulunk tőlük annál hamarabb lesz béke és nyugalom a földön. Sajnos az emberség rákfenéje a saját magát felsőbbrendünek kikiáltott globalista parazita banda akik a multinacionális cégek által probálják rabszolgasorsba dönteni az emberiséget .
Linne
2024. szeptember 05. 11:18
1789-óta büszke lehet a Nyugat a magasabb rendű kultúrájára, Marxra, Leninre, Sztálinra Hitlerre és a többi, egyenlősítő- ill. gyilkos ideológiákból merített tömeggyilkosára. Jelenleg a woke az, amimegfertőzi ezeket a társadalmakat. Ha neked ez tetszik és közel áll a szivedhez, hát olvasd, de legjobb lenne egy barátságos zárt intézmény falai között. A Mandi meg mi a csudáért szemlézi ezt az alakot????
strz-123
2024. szeptember 05. 08:23
Azért jellemző, hogy FAMnak az fáj a legjobban ha a nyugatot "bánccsák". Miért nem az, amikor itthon a balos ellenzék évtizedek óta úgy magyarozik, mint ahogy az amerikai telepes régen niggerezett? Ugyanazzal a lenézéssel, gyűlölettel szapulják, gúnyolják a magyarokat, akik nem hajlandóak komcsi mód internacionalisták lenni és elfelejteni a gyökereiket. Vajon miért nem ez fáj neki? Sokkal hamarabb jelentkező, penetráns szagot árasztó jelenség a belpesti értelmiség magyarozása, mégsem ez fáj neki. Miért lehet ez?
letsgobrandon-2
2024. szeptember 04. 20:25
Igenis létezik alacsonyabb rendű és magasabb rendű kultúra --------- és ezt is a liberális zsidók döntik el
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!