Újabb fegyvercsomagot jelentett be Joe Biden Ukrajna számára

2024. augusztus 23. 21:55

A csomag 125 millió dollár értékű katonai támogatást jelent.

2024. augusztus 23. 21:55

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

Joe Biden amerikai elnök újabb fegyvercsomagot jelentett be a kijevi vezetés számára a Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel folytatott pénteki telefonbeszélgetése során – közölte a Fehér Ház. Biden újfent megerősítette az Egyesült Államok Ukrajna népének nyújtott „sziklaszilárd támogatását”.

Az amerikai elnök hivatalának közlése szerint a mostani segélycsomag légvédelmi eszközöket, drónelhárító rendszereket, páncéltörő rakétákat és lőszereket tartalmaz. 

Egy amerikai tisztségviselő szerint a csomag 125 millió dollár értékű katonai támogatást jelent.

Biden az ukrán függetlenség napja (augusztus 24.) alkalmából beszélt Zelenszkijjel.

(MTI)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2024. augusztus 24. 21:14
:))) Valójában az amerikai hadiipar az adófizetők pénzéből 125 millió dolláros megrendelést kapott. -Amit később majd az EU-s rabszolgáktól fognak behajtani.
lajajakab11
2024. augusztus 24. 20:30
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
lemez
2024. augusztus 24. 18:46
Mennyi nato katonával?
atti64
2024. augusztus 24. 10:46
ESZETEKBE NEM JUTNA LEÜLNI TÁRGYALNI 2 ÉVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!BÜDÖS PATKÁNYOK VAGYTOK NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!