Professzor az EU-biztosnak Musk és Trump interjúja kapcsán: Nem Ön dönti el, mi számít káros információnak!

2024. augusztus 13. 05:54

Gad Saad forr a dühtől Thierry Breton „tudálékos” levele kapcsán.

2024. augusztus 13. 05:54

Nyitókép: Rozgonyi János/MCC

Gad Saad libanoni-zsidó származású, Kanadában élő professzor Thierry Bretonnak, az EU belső piacért felelős biztosának válaszolt, aki nyilvános bejegyzésében figyelmeztette Elon Muskot „az uniós jog alapján fennálló kötelezettségeire” (!!!) a Trump-interjú kapcsán.

„Kedves Thierry Breton, nem Ön dönti el, hogy mi számít »káros« információnak.  Az Ön levele az emberi szabadság elleni árulással rokon.  A családom már várja, hogy elinduljunk a tengerpartra, én pedig

 forrok a dühtől, hogy egy ilyen mocskos tudálékos idióta képes volt ilyen levelet küldeni. Elon Musk azzal beszél, akivel akar, beleértve Donald Trumpot.

 Ez megdöbbentő. Na jól van, irány a strand” – írja a prof.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2024. augusztus 14. 10:54
korrekt
2024. augusztus 13. 10:55 Szerkesztve
Ez a Thierry Breton az egyike a legundorítóbb, legkárosítóbb, legnagyobb pofájú jenkbérenc apparátcsikoknak Brüsszelben. Már bőven kiérdemelte az akasztást azért a kárért amit már okozott az európai népeknek.
google-2
2024. augusztus 13. 09:18
Csak azért, hogy az amerikai demokraták tudják, kinek parancsolgassanak Európában, megalapították az Uniót, melyben az embereiket külön is megfizetik. Ezek az EU-s akárkik Európa elárulói, fizetett ellenségeink!
Kormánypárti2
2024. augusztus 13. 08:40
"Kedves Thierry Breton, nem Ön dönti el, hogy mi számít »káros« információnak. " hanem mi! Akarta hozzátenni, de nyíltan inkább mégse.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!