Lájkolta Trump egyik posztját Taylor Swift barátnője, majd frappánsan kezelte a nekirontó gyűlöködőket

2024. augusztus 24. 17:43

A kétmillió Instagram-követővel rendelkező Brittany Mahomes határozott választ adott a nekiugró kommentelőknek.

2024. augusztus 24. 17:43
null

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Az elnökválasztás évében politikai pozíciót vállalni egy híresség számára ijesztő vállalkozás lehet, különösen, ha fél attól, hogy mit fog róla gondolni a világ többi része, miután elfoglalta a pozícióját. A kétmillió Instagram-követővel rendelkező korábbi amerikai labdarúgó, Brittany Mahomes eddig nyilvánosan nem állt egyik politikai oldalra sem, de most lájkolta Donald Trump egy posztját, aminek következtében számtalan lesújtó üzenetet kapott – adta hírül a Marca

Az emberek elképesztő sebességgel támadták meg őt, és tudatták vele, hogy mennyi mindenben téved, amiért látszólag támogatásáról biztosította a volt elnököt. A nő úgy döntött, hogy egy Instagram-sztoriban vág vissza mindenkinek.

Trump posztja a gazdagok védelméről szólt, ezt lájkolta Mahomes, ami sokak fiókjából látható volt. Az ellene szóló kommentek és támadások kíméletlenek voltak a Trumpot gyűlölő demokraták részéről. A volt sportolónak ebből lett elege, és a következőket írta az Instagram-történetében: 

Úgy érzem, őszintén, ahhoz, hogy felnőttként gyűlölködő legyél, kell, hogy legyen néhány mélyen gyökerező problémád a gyerekkorodból, amit nem vagy hajlandó meggyógyítani. Nincs okod rá, ha az agyad teljesen kifejlődött, hogy utáld, ha másoknak jól megy” – fogalmazott Mahomes, akinek a férje, Patrick Mahomes az egyértelműen demokrata kötődésű Taylor Swift férjének csapattársa a Kansas City Chiefsben. 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2024. augusztus 25. 11:56
A toleráncs haladók szája hazik, ha valaki kilóg a sorból Orwellisztánban. 1984+30.
röviden
2024. augusztus 25. 08:32
Hihetetlennek tűnik, de mivel ez a nő a roppant népszerű amerikai focista, Patrick Mahomes felesége, egy Trump melletti lájkja szavazatok sokaságát befolyásolhatja. Igaz, Kansas nem csatatér-állam.
letsgobrandon-2
2024. augusztus 25. 02:06 Szerkesztve
wáooo.. dzsordzs klúni nem követne el ilyen hibát
Gullwing
2024. augusztus 24. 22:12
Taylor Swift nem egy szopóbaba? 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!