Fejjel lefele érkezett egy kisrepülőgép a földre Nagykemencén

2024. augusztus 17. 21:35

Egy utast azonnal kórházba szállítottak.

2024. augusztus 17. 21:35

Nyitókép: Polícia SR - Prešovský kraj Facebook-oldala

Szombat délután lezuhant egy kisrepülőgép Szlovákiában, az Eperjesi kerület Homonnai járásában található Nagykemence településén – számolt be róla a szlovák TASR hírügynökség hírportálja, a Teraz.sk, a tűzoltó- és mentőszolgálat helyi beszámolói alapján. A balesetet nem sokkal délután fél egy előtt jelentették a tűzoltóságnak. Az első információk szerint a baleset a repülőgép leszállása közben történt a helyi repülőtéren, ketten megsérültek.

A rendőrség megerősítette, hogy 

a polgári motoros kisrepülőgép balesetében egy utast azonnal kórházba szállítottak, a repülőgép fejjel lefelé zuhant egy füves területre. 

Az eperjesi rendőrség hozzátette, hogy a pilótával elvégzett alkoholteszt negatív eredményt mutatott. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják, és további részletek egyelőre nem ismertek.

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
onkeltom
2024. augusztus 19. 12:21
Hogy a klasszikus kérdéssel kezdjem. Itt mindenki hülye??? Szombaton Nagykemence település közelében, ahol ugyanúgy 30 °C volt, mint nálunk bárhol Magyarországon, hogy lett volna hótorlasz?? Egy rosszul sikerült leszállás után átvágódott a gép. Ez sajnos néha elöfordul. Ami meg a képen látszik, az egy speciális hab, amit a tüzoltók fújnak szét a sérült gépek köré, nehogy a kiömlö üzemanyag egy szikrától lángra lobbanjon!! Ennyi.
cccbasatu
2024. augusztus 18. 08:51
A cikkírónak még a kép láttán sem jött meg az esze! A gép landolásnál túlfutott és átvágódott amikor elakadt a hótorlaszban!Csak ennyi balfaszkám!
masikhozzaszolo
2024. augusztus 18. 08:50
A jeges hóban elakadt volna a kerék, és fejreáll. Az is lehet, ez már az, bukfencelt.
files32
2024. augusztus 18. 07:51
Ők így szállnak le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!