Ezt nem láttuk jönni: gépfegyverrel szerelt fel egy Elon Musktól kapott Cybertruckot Ramzan Kadirov (videó)

2024. augusztus 17. 20:07

A csecsen vezér megköszönte az ajándékot és el is küldte a háborús frontra.

2024. augusztus 17. 20:07

Nyitókép: Képernyőfotó

Ramzan Kadirov csecsen vezér szombaton közzétett egy videót, amelyen egy Tesla Cybertruckot vezet, amelynek tetejére egy gépfegyvernek látszó tárgyat szereltek, és azt mondta, hogy azt az ukrajnai konfliktusövezetbe küldi – írta meg a Reuters. Kadirov a Telegram üzenetküldő alkalmazáson dicsérő szavakkal illette mind a járművet, mind a Tesla Motors vezérigazgatóját, Elon Muskot, a „modern idők legerősebb zsenijének” nevezve őt, és meghívta Csecsenföldre. „Mi várjuk a jövőbeli termékeidet, amelyek segítenek majd befejezni a különleges katonai műveletet” – írta Kadirov. A Tesla részéről egyelőre nem érkezett kommentár.

Egy Tesla cybertruckot kaptunk a nagyra becsült Elon Musk-tól. Volt szerencsém kipróbálni az új technológiát, és a saját szememmel győződhettem meg róla, hogy nem véletlenül hívják „Cyberbeast”-nek. Egy igazi sebezhetetlen és gyors állat. Ilyen kiváló tulajdonságok alapján a kiberkamiont hamarosan a SWO területére küldik, ahol megfelelő körülmények között fogjákfelhasználni. Biztos vagyok benne, hogy ez a fenevad nagy hasznára lesz harcosainknak” – írta Kadirov. Hozzátette: szó szerint beleszerettem ebbe az autóba.

„Elon, gyere el Groznijba, úgy fogadlak, mint a legkedvesebb vendégemet! Nem hiszem, hogy az orosz külügyminisztériumunk tiltakozna egy ilyen utazás ellen” 

– zárta bejegyzését.

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 18. 16:39
Annyira nem látják, hogy mi jön, hogy aggasztó, hogy gázolás áldozataivá válnak.
Nagyvakond
2024. augusztus 18. 14:59 Szerkesztve
Sokadikként én is elsóhajtom itt magam az "ezt nem láttuk jönni" miatt... Helyette a 🍓szekszikittis kommenteket kellene végre kiszűrni. "Legyen szép napotok!"
g50423c
2024. augusztus 18. 12:43
Erről az autóról az jut eszembe hogy 4 évesen az oviban rajzolt egy autót elonka, és ezt megépítette.
ariete11
2024. augusztus 18. 10:13
Kezdek kételkedni abban, hogy a mandinernek magyar szerkesztősége van… ezt látom jönni. 😡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!