Először szenvedtek halálos balesetet Musk Cybertruckjával

2024. augusztus 08. 09:56

Egyelőre nem tudni mi okozta a balesetet.

2024. augusztus 08. 09:56

Nyitókép: X-fotó

Még május elején írtunk arról, hogy huszonnégy európai városba, köztük Budapestre is ellátogatott a Tesla futurisztikus SUV-ja, amely 2023-ban gördült le a gyártósorról. 

A Cybertruck egyelőre csak Amerikában érhető el, de júniusban a magyar érdeklődők is megcsodálhatták élőben.

Nemrég az  Engadget arról számolt be, hogy egy Cybertruck sofőrje halálos balesetet szenvedett. A tragédia akkor következett be mikor az autós letért az útról, és átereszbe csapódott Texas államban. A jármű ezután kigyulladt. Az amerikai közlekedésbiztonsági szerv vizsgálatot indított az ügyben. 

Hozzátették, azt 

egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet, 

de az biztos, hogy nem a robotpilóta áll a háttérben, mivel ez a funkció a Cybertruckban még nem érhető el.

A Villanyautósok.hu korábban arról számolt be, hogy első Cybertruck-karambol tavaly decemberben történt, de ebben a Tesla autóját vezető sofőr csak könnyebben sérült meg. Az autó kisebb károkat szenvedett, ellentétben a Toyota Corollával, amellyel összeütközött.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. augusztus 10. 11:49
"... nem a robotpilóta áll a háttérben, mivel ez a funkció a Cybertruckban még nem érhető el." Ez volt az ok! A gomb ki van építve, de nem működik. A szerencsétlen meg benyomta és hátra ment kávézni....
faramuci
2024. augusztus 08. 12:37
Régi s100-as skodával ütközött???.........fasza lehet a törésteszten....🙄🙄
egonsamu
2024. augusztus 08. 11:06
A villanymozdonykák vezetöi azt hiszik, hogy tényleg sebezhetetlenek. A guruló kertiház méretü komputerek borzalmasan gyorsak és a legtöbb vezetöt ezzel kivédhetetlen kihívás elé állítják. Amíg csak magának okoz bajt rendben is lenne, de egy hagyományos autót úgy letarol mint egy bulldózer....
Novicsok-5
2024. augusztus 08. 11:02 Szerkesztve
Hülye ez az apartheidos majompofa. Rakás szart gyárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!