Donald Trump fia kitoloncolná Harry herceget és Meghan Markle-t Amerikából

2024. augusztus 06. 20:57

„Minden gyümölcsösben lehetnek romlott almák” – mondta Eric Trump.

2024. augusztus 06. 20:57
Day 4 - Republican Party presidential nominating convention

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Donald Trump fia, Eric Trump elmondta, hogy édesapja az Egyesült Királyság erős szövetségese volt, és bár szívesen dicsérte a monarchiát, úgy jellemezte Harryt és Meghant, mint akik egy kicsit a saját szigetükön érzik magukat – adta hírül a The Sun

"Nem lesz jobb szövetségese az Egyesült Királyságnak, mint Donald Trump, ezt őszintén mondom. Szereti ezt a nemzetet, szereti ezt az országot. Ő lesz a Nyugat legnagyobb elnöke, akit az Egyesült Királyság valaha látott" – fogalmazott Eric.

Hozzátette, a Trump családnak régi kapcsolatai vannak a királyi család tagjaival. Donald Trump azonban a herceg és a hercegné szókimondó kritikusa a monarchiától való szakításuk és 2020-as Amerikába költözésük óta. Korábban bevallotta, hogy nem rajong Meghanért, és azt állította, hogy nagyon tiszteletlen a királyi családdal és II. Erzsébet királynővel szemben.

"Mi boldogan visszaküldjük a hercegi párt Amerikából. Ti is visszakaphatjátok őket, de nem vagyok benne biztos, hogy ti jobban akarjátok őket, mint ahogy mi talán már nem akarjuk őket. Úgy érzik, mintha egy kicsit a saját szigetükön lennének. De figyeljetek, mindenhol lehetnek rossz színészek, 

minden gyümölcsösben lehetnek romlott almák, de a királyi család intézménye gyönyörű, és ez olyasmi, amit valójában sok amerikai csodál" 

– hangsúlyozta Eric. 

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 07. 01:25
Eric már amerikai hercegnek képzeli magát. 🤡 Remélem a himnuszuk éneklése közben is csodálatos áhítattal gondol a brit monarchiára! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2024. augusztus 06. 22:48 Szerkesztve
Kamalának csak egy pár kérdést kell feltenni, amiből kiderül, hogy buta, mint a tök. Ehhez csak az kell, hogy ne a saját környezetében kerüljön rá a sor, a saját előre begyakorolt kérdéseivel. Ha vitázni akar és mer, azt független sajtó előtt tegye.
2024. augusztus 06. 22:18 Szerkesztve
Röviden azt mondhatnám, hogy az igazságra. Másra nincs szüksége. Az ellenfelei hazudni fognak, mert az egész világuk hazug és a hazugságra épül. A képviselőik pedig ostobák, hisz azokat választják ki, mert irányíthatók. A hazugságukra és az ostobaságukra világítson rá, és győzni fog. Az amerikaiak látni fogják.
2024. augusztus 06. 22:17 Szerkesztve
Persze. Harry buta, mint a tök. Ráküldték ezt a rafinált, félvér kvótanőt, hogy bomlassza a királyi házat. A háttérhatalom nem tűri , hogy Anglisztánban a keresztény konzervatív királyi intézmény fennmaradjon. A király az Anglikán Egyház feje. A tradíciók erősek. Harry lóg a levegőben, kiszolgáltatva a majomfejű sorozat -félvér kvótanőnek. Egy amerikai prolit küldtek be az arisztokraták közé. Majd jól elválik Harrytől, és a gyerekekre is hivatkozva viszi Harry milliárdjait. Harrymeg mehet haza pitizni. Mert a bátyja kíméletlen lesz, nem fog megbocsátani. Fura csavarja a történetüknek, hogy egyszerre lett halálos beteg a király és a trónörökös felesége is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!