Donald Trump: Biden gyűlöli Harrist

2024. augusztus 18. 11:05

A republikánus elnökjelölt egy pennsylvaniai rendezvényen azt is elmondta, szerinte sokkal jobban néz ki, mint Kamala Harris.

2024. augusztus 18. 11:05
Donald Trump holds campaign rally

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

Kamala Harris ismertette úgynevezett gazdasági tervét. Azt mondta, hogy az első naptól kezdve csökkenteni fogja az élelmiszerek és a lakhatás költségeit. De az első nap Kamala számára három és fél évvel ezelőtt volt” – mondta a republikánusok elnökjelöltje egy pennsylvaniai rendezvényen. Donald Trump azt állította, hogy ő hatékonyabban tudná csökkenteni az árakat – bár nem adott konkrét részleteket, csupán annyit mondott, hogy alapvetően növelni kellene az amerikai olajtermelést. Később beszédében kritikát fogalmazott meg riválisa felé, különösen annak külsejét illetően.

Soha többé ne nevezz egy nőt szépnek, mert az politikai karriered végét jelenti” – hansúlyozta beszédében később Trump, majd hozzátette, „azt mondom, sokkal jobban nézek ki, mint Kamala”. 

Majd leszögezte, hogy Biden gyűlöli Harrist.

– olvasható az ABC beszámolójában. Pennsylvania klasszikus csatatér államnak számít az Egyesült Államokban, 2016-ban Trump, 2020-ban pedig Biden aratott győzelmet, s minden egyes alkalommal kicsi volt a különbség.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2024. augusztus 18. 16:49
Szebb, mert festi magát. K. Harris meg eleve színes... egyéniség, nem fér rá több szín.
..--..
2024. augusztus 18. 15:10
-zsoltkom- "Donald Trump: Biden gyűlöli Harrist" Trump még mindig Biden-re írt kampánnyal szaladgál. Nem bírja elengedni a sok munkával betanult szöveget. Míg Trump, Harris kinézetével van elfoglalva, addig Harris ígéretekkel és Amerikát érintő témákkal foglalkoztatja a szavazók várakozásait. Amit mérnek Harris-ból az azt mutatja, hogy jól csinálja, amit csinál. Ha Trump, ilyen töketlen és nem tud mértékadóan ráhangolódni a változásra egy nő fogja kiütni, bár (állítólag Trumpnak van férfi kromoszómája) testtömeg szerint nem egy súlycsoport. A jövőben megfogja védeni a fülét a golyóálló üveg, de a politikai karrierjét nem.
llnnhegyi
2024. augusztus 18. 14:49
A libbcsikommcsik brutális mértékű vereséget szenvednek az USA-ban. November 05 Kedd este! A fordulat napja lesz.
llnnhegyi
2024. augusztus 18. 14:46 Szerkesztve
Magyar Ondó Péter a TISZA párt őrjöngő elnöke elégedett a rohammal,amit a kórházi betegek ellen indított. Sőt,a továbbiakban platóra száll, tökére pedig hőmérőt köt. Mindenesetre jó hír,hogy a TISZA nem árad tovább. Apadás következik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!